AKTUELNO

Više neće biti kao pre.

U toku je "Pretres nedelje", a Filip Car je ušao u konflikt sa Rialdom Katrahasanović, pa je ponovo pomenuo Minu Vrbaški.

Ja sam bio sa Minom, njoj nije ruku dala, sve mi je najgore rekla za nju. Mina došla i nakon svega rekla kako je obučena u njeno od glave do pete - rekao je Car.
Što bi meni Mina bilo šta poklonila? Mi ovde pričamo o kodeksima Filipa Cara, a on nema ni k od kodeksa - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je prozvao zatim Erminu Pašović, pa je upitao za Stefana Karića i njihovo navodno prijateljstvo.

Ja nisam ništa glumila, od prošle sezone mi je ostao drag. Imam neko poštovanje prema njemu jer je izgubio honorar zbog mene. Ja sam se iznervirala zbog markera, i znam šta sam izgovorila, jako mi je krivo zbog toga - pričala je Ermina.
Meni nije trebao marker, dao sam Sandri i ona je dala Ša.Čime sam ja pokazao da sam ja umislio bilošta i da pokazujem neki ku*ac ovde? - pitao je Karić.
Mi smo drugovi, pogotovo u trojci. Kad smo izašli napolje, primetila sam da nije to kao unutra. Ja sam primetila tvoje izlaganje za Matoru. Ljude koje ja zavolim, ja se dajem bez razmišljanja. Ako ja njemu svašta kažem, to ne znači... - pričala je Ermina.
Rekao sam da preuveličavaš tvoje prijateljstvo sa Matorom - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene upozoravaju na neke njegove stavove i reakcije, a vidim da ni ona ne zna da se ponaša. Pomenula je i mene da je sve smišljeno što je sa mnom. I danas na dodeli budžeta je rekla da će uvek stajati na njegovoj strani - pričala je Jovana.
Pitao me je milan da li si zaljubljena u mene. Ja znam da Ermina nije bila zaljubljena u mene. Ti si se iznervirala zbog spota jer nismo moj otac i ja bili u tvom spotu. Nismo Osman i ja dvorske lude, ja sam to gledao kao posao, a posvetio sam se mojim prijateljima - rekao je Stefan.
Kada se Ermina podvukla, mislila da je ravnopravna da uđe s njim u vezu. Kad je on nju skinuo i nije želeo sa njom ništa, tada nastaje prvi sukob. Ove godine se čekao samo mali nesporazum da mu kaže sve što je htela tad - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti uvek ne dozvoljavaš da te stave u isti koš sa ocem, pričaš kako sam sebe finansiraš od svoje osamnaeste godine... - nastavila je Ermina.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga