AKTUELNO

Žestoko!

U toku je "Pretres nedelje", a prva tema za crnim stolom o kojoj će zadrugari polemisati, jeste odnos Kristine Spalević i Kristijana Golubovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma ova budala priča svašta! Ja sam Miljanu sprdao, jer bi te j*bo, i tražila si mi i evo jedno pitanje: Da li si mi pisala pismo da radimo ono? - pitao je Kristijan.
Nisam, donesi pismo i donesi sve odmah! - rekla je Miljana.
Ja sam to stavio u onaj telefon koji si mi našla, ali neću sada da objavljujem to. Ja sam rekao da ja nikada ne bih prevario Ivanu, mora ta neka da bude vrh, ali postoji emocija i ona prosi ljubav - rekao je Kristijan.
Ja njega volim kao prijatelja, ja njega ne jurim i ne dolazim mu u krevet. Ja operem sudove, ja to u kući radim i kada bih osetila emocije ja bih izašla iz paba, ja da osetim sada neki početak ja bih izašla iz paba i njegov brak nikada ne bih ugrozila - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana, da li si bila bliska sa Kristijanom pa je bilo kako si zaljubljena? - pitala je Anja.
Bilo je tako, ali ja shvatam Kristinu jer voli muško društvo i ima braću i ja to prihvatam - rekla je Dragana.
Kristijan se zeze, ona je lagan, a što se tiče Kristine, ja znam da joj je sada neprijatno ali veruj mi, isto se Tara tako pravdala i ona je sve isto radila i meni to deluje tako - rekao je Ša.
Ja nisam htela da komentarišem, ali moram! Mislim da ste previše prisni, ali iskreno ja sam rekla Kikiju da je lep i zgodan i da i ja mogu da se zaljubim u njega i on zna sam da ima granice, ali one nemaju i ne shvataju da je ne osvojiva tvrđava - rekla je Nadica.
Ja mislim da su se oni zgotivili i da su kliknuli, on je nju doživeo drugačije i zbog imena jer mu se sestra zove Kristina i mislim da tu nema emocija, ali vremenom bi moglo da bude! Imali smo Aleksandru kao primer, i ja sam mu rekao da je oženjen a imali smo i situaciju sa Draganom i rekao sam mu šta misli, on mi je samo kliknuo - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga