AKTUELNO

Počelo je!

Upravo je počeo "Pretres nedelje", a prva tema za crnim stolom o kojoj će zadrugari polemisati, jeste odnos Tare Simov i Nenada Aleksića, ali i Marka Janjuševića, Maje Marinković i Aleksandre Nikolić kao i njihovi odnosi nakon emisije "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Priča se po mom mišljenju, Maja, Aleks i Janjuš je ono što su nam i rekli, a meni je sve to šou program. Tara je pričala kako se Sanji ne sviđa njihova veza, a nju ne zanimaju Tara i Ša. Tara ti se stavljaš u centar dešavanja i budalaština je za sve to, jer ona vas na mapi ne vidi samo radi svoj posao. Tara misli da je jako bitna, a nema blage veze i njima je voditeljka postavljala super rasterećena pitanja. Tara je stvarala razne teorija zavere, pa sad i ovu - rekao je Đedović.
Ja sam samo rekla kako je on nesiguran u naš odnos, ali mene to boli i imam pravo. Ja sam očekivala da on bude siguran, i očekivala sam da na pitanja odgovara drugačije, ali isto tako je aludirala na njegovu suprugu - rekla je Tara.
Ti očekuješ da nekao ko ima 40 godina kaže i tvrdi kako će da bude sa tobom, ali i ne možeš da misliš da on razgovara kao i ti koje imaš dvadeset godina - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam rekla da je Tara u pravu sa tim stavom, ali mislim da može sve to da je poremeti i ja bih rekla nešto sa sigurnošću jer verujem u nešto i zato sam rekla sve to! - rekla je Jovana.
Svi su stekli utisak da nam ne ide, ali sam i ja i nadam se da tako neće biti i zato sam rekao sve to u emisiji - dodao je Ša.
Tara je fiksirala sve to jer Ša koristi teške reči i tvrdnje u razgovoru - dodao je Marko.
Ja sam samo rekao kao se nadam da će sve biti top! Ona sve potencira, i tebi Tara kaže da sam ja kriv a mislim i da Jovana nije u pravu - borio se Ša za reč.
Tara da li si ti sigurna u njega, kada njemu Sanja kaže da sve gledaju žene i on ih sve pozdravi? - rekla je Sandra.
Dva puta je aludirano na njegovu ženu, i ja to znam! - rekla je Tara.
Meni je najzanimljivije kada je žena psiholog pričala i one tri osobe, a sve osobine koje je nabrajala je samo jedan osoba! On je Ša, koji je počeo da proganja Taru jer je sve dao i sebe ja napravio kao žrtvu, ako i Aleksandra koja je sve dala pa ja postala žrtva ali niko ih ne tera na to. Smatram da je on pogrešio kada je pozdravio sve žene, mogao je nešto drugo da kažeš - rekla je Milica.
Bolje što je tako uradio i što je sve žene pozdravio! Šta je trebao? Da kaže volim samo Taru i nijedna žene me ne zanima - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga