AKTUELNO

Bori se za pravdu.

U toku je emisija "Pretres nedelje", a nakon glavnih tema, voditelj Milan Milošević je hteo da se osvrne na današnju podelu budžeta i konflikta između Aleksandre Nikolić i Maje Marinković. Reč je dao Marku Đedoviću.

Mića navlači gnev na ostale zadrugare, a nju po svaku cenu brani. Ja za Aleks nisam upotrebio pogrdne reči, neću to da radim ove godine. Boli nju ku*ac za Janjuša, njoj je odgovarala priča. Iz cele priče Aleks je gledala da izađe - rekao je Đedović.
Mislim da je Filip poludeo danas, jer je video da se Aleks igrala i sa njim. Dođe joj dobro i ova priča sa njim, jer je flertovala cele nedelje sa njim. Provokacija je problem, na to je Maja reagovala, i to je on i video - pričala je Sandra.
Videćeš, ja ću im presuditi lično - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti misliš da je providno to što Mića radi? - pitao je Milan.
Ti si budala Mićo, ona ovako izgleda danas, sutra već nova, našminkana. Kad sam ja u problemu, kukala bih naglas, a ona...- nastavila je Sandra.
Ona nikad nije na mojoj strani, daje mi mali budžet, a meni je žao, nosim joj cigaretu, idem da joj kupujem. Ti meni uvaljuješ vruć krompir, Mićo, nisi u pravu. U ovoj situaciji je kriva i ja joj odgovorim, a ona meni je*e mamu za stolom - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam progovorio, ćutao sam. Ja sam danas kad sam čuo galamu, rekao joj da više pred Majom ne spominje Janjuša - pričao je Mića.
On je nafrizirao, nisam ja papak, gledam ja - rekao je Car.
Pre toga je bilo - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoguće su ove stvari, ovo mi se nikad nije desilo, ne mogu da se pomirim sa ovim. Devojka me uklela - govorio je Janjuš.
On je klasično nafurao, a onda je kao brani za crnim stolom - rekao je Car.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga