AKTUELNO

Ne štede reči!

Trenutna tema za crnim stolom je današnja raspodela budžeta ovonedeljnog vođe Ermine Pašović. Aleksandra Nikolić i Filip Car su se posvađali tokom sastanka, pa je tu nastala prava drama.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde nije tvoje mesto, marš tamo smrade jedan! - vikala je Aleksandra.
Ne znam zašto sedi pored mene, vodite ovu Alisu u zelji čuda Luj Vitone na tone! - vikao je Car.
Nabila mu je flašu u usta - dodala je Paula.
Zadrugarima odgovara da se tako plasira ta priča! Ja sam Filipu dala moj spisak kako je on trebao da mi kupi sve, Milica je zaboravila moj spisak ali ja sam dala Filipu jer smo dobri, a razumem ostale koji mi kažu da ne trebam to da radim! Ja sam njemu dala taj spisak a on ga je dao Janjušu - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandru su pitali ko joj ide u radnju, a ona kaže kako ide Janjuš i pogledala u Maju, a mi je nismo videle i rekle kako će večeras biti rke - koke, ali je Maja rekla da neće - prokomentarisala je Tara.
Aleksandra uvek ima opravdan razlog, ali je danas kriva! Ona me je pitala da li ću joj ja ići u prodavnicu i ja sam joj rekao da ću da vidim, i dala mi je da joj kupim šta joj treba, ali sam uzeo i Maje i Janjuša, ali sam njemu vratio njegovu kesu kako Aleks ne bi ostala bez hrane i rekao sam mu da ima unutra tri spiska a one je sve videla, pa se folirala u sobi kako Janjuš ide da joj kupi i onda sam joj rekao da ne pravi to - rekao je Car.
Milane, ja sam rekla kako smo se pomirili Janjuš i ja ona je bila u hotelu i nisam je viđala, a ona je jedan foliran i lažov!
Ona je sve to namerno napravila! Maja je sve videla i rekla mi kako ne može da veruje da je on uzeo njen spisak, ali sam ja to uradio kako Aleks ne bi ostala bez hrane i ja sam to namerno uradio i uzeo sam hranu koju je on kupio - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga