AKTUELNO

Skandal!

Ovonedeljni vođa Ermina Pašović upravo deli nedeljne budžete.

Foto: TV Pink Printscreen

Pokazala si da si toliko g*vno! Ti si ovde dobijala najčešće najmanje budžete! Prvi put kada ti je Maja rekla nešto, ti si je puštala i uzela je taj bezobrazluk! Sve radiš zarad parčeta k*rca! - odbrusila je Ermina.
Ja tebe gotivim, kada te pogledam znam šta misliš, ne sviđa mi se to što ležiš pred rudu! Ti si izigravaš policajca! O vezi sa Franom ne mislim ništa lepo, poštujem tvoju odluku! Tu lj od ljubavi nema, samo prijate jedno drugom! - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si meni juče, ja sam tebi, za veliki budžet mi nisi, to si pokazao i posle rijalitija, nismo provodili vreme! - rekla je Ermina.
Mislim da si sinoć rekla moje mišljenje o meni, ja ti nisam ništa loše rekao - ubacio se Karić.
Od onog što sam ti izgovorila, mislim 95% stvari, kao i ti o meni! Drugačiji si, nisi isti, ušao si u vezu, prema svima si drugačiji, ne želim da te remetim u tome što imaš, ne želim da se petljaš. Ti kažeš ishitreno neke stvari, ne želim više da se mešam u vaš odnos, ako se desi tu za stolom nešto, to ću prokomentarisati - uzvratila je Pašovićeva.
Mislim da si pukla juče zbog posta, ne kažem da treba da prekineš, ali ti kao da se ovde dokazuješ nekome, zato ti i kažem - uzvratio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga