AKTUELNO

Skandal!

Ermina Pašović upravo deli nedeljne budžete kao vođa, a zadrugari strahuju šta će im ona reći direktno u lice.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžeti Anja i Cvele, nemam ništa prema vama, ne zanima te me, tu ste za sebe, ne verujem vam ništa, mislim da sve gumite, celu vezu, pravite lažnu priču, da li bili ovde ili ne bili, svejedno - rekla je Ermina.
Monika mali budžet, inače bi dobila srednji, do situacije, tu se vodim asda drugom glavom, jer mi je Matora prijatelj, ono što si joj ti izgovorila, ono je katastrofalno, ako si mogla nekome sa kime si bila u vezi, ko zna šta možeš drugima. Smatram da ideš jako nisko i da udaraš nisko, smatram da ti ništa nije sveto. Vani se vidi da si obična budaletina - dodala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet Paula, ja sam je podržavala kada sam ušla, meni je žao nje bio, ona je napravila ogromne greške, ali sam videla neku iskrenost, koju je izgubila, smatarm da nas praviš budala, ovo što se dešava sa tobom i Filipom, samo vas dvoje znate šta se dešava, smatram da sve radiš zarad rijalitija. Neca mali budžet, nevaspitan je, kad se tebi priča, ne zaklapaš, toliko me iritiraš, ja sedim napred, samo se ti čuješ! TI to verovao ili ne, ne znaš da ceniš ljude koji ti misle dobro, uzeću sebe kao primer, koliko puta sam te savetovala, nikada te nisam sprdala, a nisam, a mogla sam! I da si mi dao srednji, a smatram da nisi, trebala sam da dobijem veliki, jer sam bila zaštitnički prema tebi. Razlika je što ja ne idem ovde i ne tražim podršku od svih - odbrusila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga