AKTUELNO

Skandal!

Anja Todorović nakon što je Kristijan Golubović prokomentarisao zbog čega je nju i Jovana Cvijetićeva Cveleta izbacio iz paba, prokomentarisala sve.

Koju ulogu ima Kristina u izbacivanje Cveleta i tebe? Rekla si da je ona ta koja Kristijanu puni glavu protiv Cveleta i tebe - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo što je Kristijan rekao za nedolazak u pab, nisam rekla, ja sam mu rekla da mi ne jedemo u pabu, da ne bi ispalo da neko za nama brišu mrve. Kristina je sinoć prokomentarisala - rekla je Anja.
Cvele je uvek bio p**ka, on kad mu nestane hrana, dolazi kod mene i pita me, zna da je Neca, Čorba, Monika, ovaj, onaj, Mišel, nikada nikome nije uzeo jedan ekser, ali Čorba zna da uzme, dolazila je Miljana, i ne kaže njima, nego dođe meni! Ja u životu nisam video da može da pojede više mesa i žensko od Monike - urlao je Kristijan.
Bilo je da ne držimo tamo hranu da ne bi bilo da neko za nama pere, da ostavljamo sudove, da mi uzmem paštetu i hleb i pojedemo ovde, operemo za nama, gde sam ja na to što sam rekla bila izvređena da sam glupača i da treba da izađemo iz paba i da ćemo tek sada videti šta je kriminal! Kristina je prokomentarisala da je ona čistačica sinoć - objasnila je Todorovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je pogrešila zbog načina na koji je izgovorila, loše je protumačeno sve to. Ona je pogrešila, ali nije imala lošu nameru u tom momentu, pre tri meseca je izjavila to koju sam malopre rekao - ubacio se Cvele.
Ja sam prala! Vaspitavaj svoju devojku, mene nećeš! - urlala je Kristina.
Darko, ova devojka, i Nina koja je bila prethodno u pabu, oprale su sto puta za nama sudove - poručio je Golubović.
Kristina, ti i Cvele imate neki problem u komunikaciji? Cvele, ti si rekao kako ona hoće da se dodvori Kristijanu? - upitao je Darko.
Ja sam parlamentaran, a ona skakuće ovde. - rekao je Cvele.
Malo pre nego što je ona došla, malo se promenio odnos, mi smo da kažemo, ušli u sukob sa Brendonom, on se mnogo bliže druži sa Kristijanom, pa je ušla Kristina, meni niko ne smeta, ja tamo sedim, pa sedim. Prija mi atmosfera. Mislim da joj se sviđa Kristijan - kukao je Cvele.
Meni je to rekla! Pokazala si mi očima na Kristijana, kako voliš starije, indirektno si rekla, nisam ja glupa! - ubacila se Todorovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga