AKTUELNO

Da li je bio iskren?!

Darko Tanasijević podigao je Mišela Gvozdenovića, kako bi prokomentarisao teorije zadrugarki da je "ženomrzac", ali i konstatnu polemiku na temu njegove se*sualnosti:

Ovde svako ima prava da priča šta želi, ali mi nije pravo, da budem iskren. Dragana je to rekla, kao i da sam nasilnik. Ona govori da samo u svađi govori ono što su drugi pričali. Nelogično mi je da to pričaš o osobi koja ti je bila najbolji prijatelj ovde - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišel je folirant i to je to. Svađamo se već tri dana, postoje klipovi šta je on meni sve rekao, ne želim se ni pravdati ovim ljudima. Mi ne pričamo nekih mesec dana - počela je Dragana.
Objasni, zašto ti i ja ne pričamo? - pitao ju je pevač.
Ušla je Dragana Burmazović, ja sam u njihovom konfliktu stala na njegovu stranu, iako nije bio u pravu. Radi se o veštačkom odnosu, sve je tako počelo, rekao mi je da sam đubre i izvređao me je - objašnjavala je Dragana.
Pričaj o našem odnosu, a ne našim ljudima. Sama si se sa sobom posvađala! - prekinuo ju je Mišel.
Nikada nisam rekla da je gej, samo se svađa sa ženama, pa sam zbog toga rekla da je pi*kica i da mrzi žene. Unosio mi se u facu, zbog čega sam rekla i da je nasilan. Ponižava me, govori da sam glupa, jadna, da imam mali honorar, da meni treba ku*ac. Mislim da su maske spale, treba muškarcu da se suprotstaviš, a ne meni. Želim ujutru pesmu "Ti muškarac, ti si veća žena nego ja", to je za Mišela - nastavljala je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

100 puta je govorila da sam gej, tvrdila je to, kao i da sam nasilnik, ne znam odakle odjednom ta neka mržnja, sve se zna šta ke pričala. Ja sam joj samo rekla da joj mogu na stolu pokazati kakav sam muškarac, ja tvrdim da je ona zaljubljena u mene mesecima i o tome se radim. Ja se sada poveravam, sviđa mi se Dragana, gajim emocije prema njoj, bolje da vodimo ljubav, nego rat - komentarisao je Mišel.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga