AKTUELNO

Šok!

Branislav Radonić Brendon prozvan je od strane predstavnika sedme sile tokom emisije ,,Pitanja novinara", te su imali zanimljiva pitanja za njega.

Brendone, imao si sukob sa Jovanom, navela te je kao jedna od najbezobzirnijih osoba, i?

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam zašto je ona meni našla da pametuje, ja sam i Stefanu skrenuo pažnju da je histerična prema meni i da joj skrene pažnju na to. Ona je to trpela do danas i danas je krenula na mene. Ja sam istakao nju kada sam ulazio da mi se ne dopada! Ta njena energija, glas - rekao je Brendon.
Kaži da ti smeta što nemaš takve noge, priznaj - dobacio je Karić.
Ne, ja ne volim mršave noge - odgovorio je Brendon.
Mislim da je Brenda ljubomorna na mene, i to je isplivalo preko Brendona. Ja sam samo njega videla - odgovorila je Jovana.
Ja ne znam da li je njihova veza toliko dosadna, proganjaju me, je l' imate vi neku drugu zanimaciju? - upitao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Što ne pitaš šta je bilo na putu do restorana? Ja ne mafijam, ja samo pitam, taman posla - uzvratio je Karić.
Ona mene primećuje, ja nju ne, meni se njeno ponašanje ne dopada, mislim da ima izraženu žensku histeriju, nemam ništa protiv nje, ali nema potrebe da mi se obraća. Ne bavim se njome, da bih znao da li je naučena ili je prirodno takva, izuzev da mi se ne dopava - rekao je Brendon.
Brendone, rekao si da je Stefan izmislio ono hvatanje? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, gotivio sam ga, a ne znam zašto je to uradio! Podsećaju me na Davida i Aleksandru, kada su bili neprimetni u svojoj vezi! Stefan je suviše stegnut, ne doživljavam nikakvu energiju! Njemu je krivo što sam ga zapostavio zbog Janjuša - rekao je Radonić.
On je posesivan, hteo bi da budem sa njim, zbog toga je ljubomoran na Jovanu i na njen izgled - tvrdio je Karić.
Ja nikad ne bih voleo da izgledam kao Jovana, zato što je Brenda seks bomba, kao iz Holivuda, čak je i Stefan rekao da mu se digao na Brendu, baš sam gledao te snimke! Ja bih Jovani preporučio da ide na lasersku epilaciju i da vežba, Stefane treba da budeš malo elokvetniji, da bi bio kompetentniji da bi mogao da se svađaš. Jovana mene uznemirava sa njenom bojom glasa i željom da impresionira Stefana, tako što ponižava mene, imam utisak kao da je on sa njom a da mu se ne dopada, on je sa njom zbog sličica, torte i te rijaliti priče, poprilično iritantni likovi, gotivio sam Stefana, ali ovo u četvorci... Čak sam upoznao njegovog prijatelja sa Zvezdare, koji mi je ispričao nešto što on ne predstavlja ovde, ali kada uporedim neke stvari, to mi ne dolazi na mesto - poručio je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Brendon zaratio sa Nadicom, zbog sastanka o izboru za bezobzirnu osobu.

Ona glumi tetku, ovima profesorku, a ne mora ništa, a kao hoće da bude drugarica sa mnom. Ja ne želim da je slušam, nešto mi pridikuje, ima neke tripove, ali nije ona strašna, samo je naporna - rekao je Brendon.
Ja ne mogu da slušam ove laži, oni svi meni mogu da budu deca, on je ušao pre mene, ja njega nisam videla golog, daleko bilo! Brendon iz Čente, opušteno, ne diram ja njega zbog flekica po njegovim dukevima - uzvratila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga