AKTUELNO

Ipak su odlučili da prekinu svaki vid komunikacije.

Naredno pitanje novinara bilo je upućeno Filipu Caru:

U poruci Pauli rekao si da bi se samo zbog nje promenio - otkrio je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog mnogo prijatelja sam se ja želeo promeniti. Njena reč mi je bila mnogo bitnija od reči nekih drugih ljudi. Aleksandru volim kao nekoga sa kim sam bio u vezi, a Paulu kao prijatelja - objasnio je Car.
Ja sam prekinula sa njim kontakt zbog onih silnih klipova i zato što sam mu pričala neke stvari, nakon što sam videla u kom pravcu sve to ide. Rekla sam mu da se moramo drugačije ponašati, od igračke plačke. Bili smo u nekom našem filmu da se sprdamo i da ne stvaramo neke priče sa drugim ljudima. Desilo se sve kontra, nije mi bilo dobro zbog toga. Vidi i sam kako ljudi gledaju na naš odnos i da se sve počelo više analizirati. Sve je drugačije otkad je Vladimir otišao, svako ima prava da misli da smo zaljubljeni ili da smo u tajnoj vezi. Ako nisam bila u tajnoj vezi sa Tomom, a ne sa Filipom. Nisam ni išla u štekove, ništa nisam krila ovde. Ne znam što je Filip Car gori od svih njih, pa da treba da krijem vezu sa njim - pojasnila je Paula.

"Kako komentarišeš teorije zadrugara da ste uspeli da nasamarite i Tomovića i da je sve bilo paravan za vašu tajnu vezu?" - usledilo je pitanje novinara.

Foto: TV Pink Printscreen

To nema veze sa istinom. Razumem pitanje. On i ja smo spavali u istom krevetu, baš kada sam ja prekinula vezu sa Tomom, a on sa Minom. Mi smo stalno pričali o njemu i Mini, rekli smo da bi bili najbolje da ne budemo u bilo kakvim vezama ovde više - odgovorila je Paula.
Iznendila me je njena reakcija, ali mi, kao prijatelji, znamo kako je i šta. Mi smo samo prijateljski povezani, ne emotivno, ja sam se krivo izrazio - dodao je Car.
On je rekao da se tebi iz inata pomirio sa Minom, to nema logike - prokomentarisao je Đedović.
To je on rekao, ja sa tim nemam ništa! - vikala je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam joj rekao da je jedna od retkih osoba sa kojom bih voleo videti se i napolju i da je zaista volim. Krivo sam se izrazio, a time sam sebe doveo u neugodnu situaciju, da ispada da sam folirao i odnos sa Minom i Aleksandrom. Ja sam bio fatalno zaljubljen u Minu. Ja nikakvu emociju prema Pauli ne bih imao ni da se poljubim sa njom u usta - nastavio je da se pravda Filip.
Meni si rekao da si je poljubio u usnu, ja sam videla da si je poljubio u ugao usne - otkrila je Sanja.
Tebe zanima sve u vezi mene, mene tvoj odnos sa Matorom ne zanima. Objasniću ti, ja sam ti rekao da mi je Paula takva prijateljica da je mogu poljubiti i u usta, a da nemam emocije. Ja sam se počeo malo drugačije ponašati, vidim da Pauli nije dobro, da li je to radi Vladimira, ne znam, ali vidim da je pod tenzijom i da je iznervirana - šokirao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga