AKTUELNO

Zatim se osvrnula i na sukob sa Miljanom.

Nakon izlaganja Miljane Kulić i Kristijana Golubovića, u debatu se uključila i Kristina Spalević, koja je sve začinila:

U šali sam rekao da bih Miljanu je*ao za 100.000 evra! Plaćala je i Zolu. Ti si, Miljana, sebe kompromitovala svojim ponašanjem - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Bubice smo imali i ti i ja uvek, narod sve zna. U sredu je svaka komunikacija sa njim prekinuta, kada je rekao da sam želela se*s sa njim - pravdala se Miljana.
U sve na svetu se kunem da mi je tražila se*s! - dodao je Golubović.
Ja sam odmah sebe pronašla u pabu, Kristijana sam navela za prvu osobu koja mi odgovara. Kada mi se sve sa Filipom izdešavalo, prvo sam otišla kod Kristijana, jer me je Čorba nešto ponižavao. Kristijan je bio tu za mene, jer sam se loše osećala, zbližili smo se, pa sam još više vremena počela da provodim sa njim. Konkretno, nisam zaljubljena u njega, prija mi. Kada bih osetila to, povukla bih se, iz poštovanja prema njegovoj ženi, njemu i sebi. Pokušava Miljana da mi napakosti na sve načine, jer je zaljubljena u Kristijana - objasnila je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu je cilj da ja tonem sve dublje i dublje, svi znaju kakva sam ja kad se vežem za nekog - rekla je Miljana.
Kristijan i ja nismo ni planirali da spavamo u rehabu, u jednom momentu je Kristijan pomislio da sam Brendon, pa je pobegao iz rehaba. Ne mislim da je Miljana imala nameru da nas izbaci i preuzme nam isti, ali sada mislim drugačije. U svakom slučaju, ne smeta mi - dodala je Kristina.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga