AKTUELNO

Šokantno otkriće.

U toku je još jedna burna emisija ,,Pitanja novinara", a Darko Tanasijević je imao naredna pitanja za Miljanu Kulić.

Kako si? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila sam pod stresom, mnogo sam se brinula za mamu i tatu, ali posle poziva mi je malo lakše. Videla sam, hvala Bogu, molila sam se Bogu i moliću se, biće to kako treba - rekla je Miljana.
Pratio sam šta si komentarisala što za stolom, što van stola, u jednom trenutku si rekla da se Kristina nakačila na tebe zarad dužeg opstanka, mene interesuje kako ti komentarišeš nju? Kako ti se čini i kako ti se čine glasine da si ti ljubomorna na nju zbog njenog odnosa sa Kristijanom? - upitao je Darko.
Nisam ljubomorna ni na jednu devojku, pa ni na nju! Ja sam sa Kristijanom bila u prijateljskim odnosima, do one večeri. Ja u rijalitiju nemam prijatelja, to je moj problem. On meni ne misli loše, ali je na taj način pokušavao da mi objasni neke stvari koje meni nisu bile jasne. Ja sam saznala za tatu, pa tek kasnije za mamu, krili su to od mene, i veruj mi da sam pogubljena i svih ovih dana, idem tamo, ovamo, ne znam da li sam došla ili pošla, totalno kao guska kroz maglu. Treba mi vremena da se oporavim od tog naglog stresa. A što se njega tiče, pogodila me je ta rečenica koju je izgovorio. Uvek sam bila ljubomorna, i kada je Mišel bio pored njega, ali to da sam zaljubljena. Nisu lažne optužbe, mi smo pre toga imali svađu, pa svađu sa Kristinom, gde je ona meni rekla za ruž za usne, dan pre toga je krenula rasprava, onda je izašao taj klip, pa su komentarisali to što su videli - izjavila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijane, kako se tebi čini sve ovo i kako komentarišeš Miljanino ponašanje? - glasilo je pitanje.
Nakon mog boravka u apartmanu i sve ono što je Miljana pokazivala tokom mog odlaska tamo, svi su primetili kako se Miljana ponaša prema meni, posesivno, ljubomorno, zahtevno. Ja sada ne bih da sipam so na ranu, preveliki sam šmeker, ne bih da je uvredim, koju ja ni ne gledam u ženskom smislu, nego da joj je trebala pomoć. Previše sam se dao tome, onako kako samo ja znam, što je ona na grub način koristila. Ona ima u svom mentalnom sklopu neki kurcšlus i bude super sa vama, i kažem joj idi donesi to i to, ali je ona alava, ona ne shvata. Ona želi da niko ne postoji, osim nje, kada ste u odnosu sa njom, ona ne možeda podeli život sa njenim potrebama. Jednom kada joj nešto ne uradite, gleda vas sa mržnjom, transformiše se u monstruma. Ti postupci mi govore da je ona u tom trenutku bila jako zaljubljena u mene, kao u prijatelja, u moje postupke, ali i neke druge emocije, ja sam džentlmen, ne bih da ispričam sve šta je bilo. Ona ako hoće da ide na poligraf, neka joj se postavi pitanje da li je tražila seks od mene pismenim putem, ja mogu da dam dokaz u pismenom formatu - tvrdio je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je vrag odneo šalu, kada je on to rekao, ja sam prestala da idem u pab, ne idem više tamo, ja mogu da idem na poligraf. Evo, idi, donesi pismo! - rekla je Miljana.
,,Dođi da radimo ono", pitajte je na poligrafu, ako ja ispadnem lažov, dajem sve njoj. Ono pogrdno što kaže da sam ja paćenik, koji hoće da su sve žene zaljubljene u njega, to nije istina, ne mogu ja da zaljubim druge žene u mene - tvrdio je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga