AKTUELNO

Košarkaš jedva obuzdao sebe!

Marko Đedović želeo je da prokomentariše pomirenje Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, ali i Aleksandru Nikolić, koja je umešana u njihovu vezu:

Ne mogu oni da izdrže, jasno je da Janjuš voli Maju, Maja mi je stalno kukala kad vidi Aleksandru blizu njega. Imaju oni neku patološku vezanost, mi to svi znamo, kao da se sada pravimo ludi. Što se Aleksandre tiče, ona apsolutno folira, želi da bude u nekoj temi, boli nju du*e za Janjuša, nema od toga ništa - počeo je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U redu je, Đedoviću, ja znam da ti sada braniš Maju - ubacila se Aleksandra.
Onda je ovde doživela pet naserijskih ljubavi, počevši od Cara, preko Kristijana... Možda je Kristijan bio paravan za sve, rekla je da će nam se igrati sa mozgovima, ali se ona igra sa svojim životom. Ono danas je bilo katastrofa, sve je bilo odvratno, videće na svojoj obračunskoj listi, ne postoji opravdanje za onakve stvari. Aleksandri je pao plan u vodu da bude žrtva, ekspresno je pomirila Maju i Janjuša - nastavio je Đedović.
Svi su zaboravili da je ona na mene prva nasrnula u sobi, kada sam joj mamu vređala. Nije ona takva žrtva, ja sa njom više svakako nemam komunikaciju - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sigurno sam joj i ja davao povoda, neću da bežim od toga, smatram i sebe krivim, sve je to bilo jako kratko, nije imalo budućnosti, znao sam to. Onda je i ona kapirala kada pričam sve kroz šalu. U ovom trenutku nisam mogao da joj pružim sve, nije moguće ovde biti ni u normalnim odnosima sa nekim - komentarisao je Janjuš.

Odmah nakon Đedovića, priliku da iskaže svoje mišljenje na ovu temu dobio je i Lepi Mića:

Ja sam rekao da će Aleks izvući deblji kraj u celoj priči, znao sam i da će haos biti tokom svadbe, nije me poslušala, nije me poslušao ni Janjuš. On je glavni krivac za sve. On je prvi trebao da stane da brani Aleksandra danas, on je spavao, njega boli ku*ac! Kada se Maja zaklela da neće biti sa tobom, ti si se mazio sa Aleksandrom. Postavio bih pitanje Ivani Šopić, Ani Korać, Maji Marinković šta su videle na njemu - komentarisao je Mića.
Ti mene ponižavaš sad, ovo je vređanje! - vikao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga