AKTUELNO

Nije mu lako!

Subota veče u Beloj kući je uvek napeto, jer su na redu ,,Pitanja novinara". Predstavnici sedme sile pripremile su paklena pitanja, a prvi je reč uzeo Darko Tanasijević, koji je imao pitanja za Maju Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

Šta se izdešavalo večeras i da sumirate utiske?

Foto: TV Pink Printscreen

50. put smo u istoj priči, istoj svađi, ja mislim da je rečeno da više nećemo ovako 100 puta. Ovo je prosto jednostavno, pa mogu da kažem, patologija! Patološka ljubav, da li je bolesna ili patološka, ali je jednostavno ovako. Jedno bez drugog ne može, isto tako kad smo zajedno, sitnice male, ja ne znam prosto šta da kažem. Ne znam. Upletena je još jedna osoba, ja sam kriv tu, ja joj kažem da budemo normalni, ali da li to može, ne znam, hiljadu puta nije moglo, ne što se mene tiče, ali to zavisi od nje, ako može da me ispoštuje, da bude samo normalna, da ne pravi sr*nja i budalaštine, ja ću biti dobar sigurno - izjavio je Janjuš.
To je istina, ali borim se sa dosta stvari, iskreno. Borim se sa njenim glupostima koje je pravila. Nije mi lako, mogu ja sad, pokušao sam i na druge načine da zaboravim to, borim se sa dosta tih stvari koje je napravila, meni nije lako. A da ja nju volim, ne znam ko to ne vidi - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali posle takvih stvari, takvih suza, tako emotivnih preokreta, nekako, mislim da nas vas dvoje iznova i iznova iznenađujete i potvrđujete da je vaša ljubav velika - prokomentarisao je Darko.
Ja sam juče rekao da mislim da je to najveća ljubav koja je ikada u Zadruzi bila, bar se tako osećam. Sve kada skupiš, nije imala razloga da radi ovo, neću da joj stajem na muku, juče sam mislio da završimo, ali ne možemo - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga