AKTUELNO

Nadica im je trn u oku.

U toku je izbor za najbezobzirniju osobu u Beloj kući, a red da glasa je bio na Rialdu Karahasanović.

...i zadnju osobu ću navesti Ša, koji je bio bezobziran prema svojoj supruzi i braku - kratka je bila Rialda.
Umemo Tara i ja da budemo bezobzirni. Ali se sad to promenilo. Ja bih naveo Brendona, prema meni si ok, ali u kuhinji, kupatilu i drugima nisi baš. imaš par osoba koje gotiviš i to je to. Što se tiče ove nove devojke, takođe je bezobzirna što se tiče kupatila, ne poštuješ pravila. Ne može niko da tebe štiti ovde ako si bezobrazna. Polako, videćeš, ne može da te dovede daleko taj bezobrazluk. Treća osoba je Nadica, ne poštuje mlađe osobe, koja god osoba da ima problem, ona staje na muku. Sve hoće preko reda, a izvlači se na godine. Uvek sam poštovao starije, ali da ću uvek poštovati, ako oni i mene poštuju. Godine okačite mačku o rep - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba je Aleksandra, zna se zašto. Druga osoba je Car, ne zna se zaustaviti, nema obzira prema ljudima. Treća osoba je Brendon. Prema meni si ok, ali imaš crtu da nemaš osečaj za druge ljude, previše misliš na sebe - rekla je Paula.
Ljudi malo mešaju pojmove, ja nisam bezobzirna, nego me boli ku*ac. Gledam sebe, ne gledam druge u određenim situacijama. A to je ku*cobolja. Neca je bezobziran prema meni, pogotovo kad čistim. Druga osoba je Brendon. Njemu od dvadeset puta kad me pita za tuširanje, prepustim mu mesto osamnaest puta. Još se i sat vremena kupaš, šminkaš.... A treća osoba je Nadica, svaki put kada je naša tema, ona se umeša. Gledaoci su svesni da vi vidite sebe u meni. To što se desilo pre koliko godina, to ne znači da se izbrisalo. Vaša prevelika potreba da konstantno dobacujete mi nije jasna. Sedeli ste s nama na početku, imali smo naše šale, onda ste dali sebi za pravo, ili ste pali pod uticaj jednog pitanja, pa ste se ustremili na nas. Vi ste bili nekad ono što sam sada ja. Zamerali ste Nenadu ponašanje, a mene isključivali. Kada ste počeli da ga vređate, ja sam stala u njegovu odbranu, pa ste me nazvali čavkom, a sad sam i bolesnica. Bezobzirni ste prema svoj mojoj dobroti koju sam imala prema vama u suštini. Ja vas nikad nisam uvredila i opsovala - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga