AKTUELNO

Sukob se nastavlja.

U toku je izbor za najbezobzirniju osobu u Beloj kući, a nakon rasprave između Monike Horvat i Jovane Tomić Matore, Lepi Mića je nastavio svoje glasanje, pošto je Monika bila prva na njegovoj listi.

Broj dva je Paula, ona je u nekom emotivnom šoku, razočarana je u odnose. Ona je neko ko je ispao više puta bezobzirna. Nisam video nikada neka pokajanja, ja o njoj generalno nemam loše mišljenje, ona ima kapacitet, ali zadnja neka druženja sa Carem, nam govori da je ispala tu bezvezna prema nekoj ljubavi koja je bila prisutna i pokazivana. Broj tri... - rekao je Mića pa su ga prekinule Tara i Ana koje su ušle u kratku raspravu:
Ja sam prošli put izazvala tebe na fizički kotakt. Je l' samo tebi može da bude loše? Sad ti znam bolne tačke. Nisam bezobzirna, nego me boli ku*ac - govorila je Tara.
Imaš i ti, ali ja ne udaram tako nisko, nisam takav čovek. Za mene jesi bezobzirna - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde su osobe koje su mlade, a bezobzirne. To su stvari koje su jako ružne, a skratiću, evo, osoba tri je Sanja. Ono što je uradila sa Carem na samo metar od Matore je jako drsko i bezobrazno. Možemo da oprostimo Anđela, ali ovo sa Carem je toliko očigledno. Hvala i doviđenja - rekao je Mića.
Bilo koja osoba ovde koja ugrozi Nadicu, ja ću se umešati. Ona je moj prijatelj. I Matoru i Moniku, poslednji put molim, da mene više u vaše svađe ne mešate. Vaš odnos, ljubljenje, češkanje, šta god ste radile, ja se nisam mešala - govorila je Sanja.
Ti si to sve planski napravila, a ti koristiš mene kad se sa njom svađaš. Šta sam ja rekla danas za tebe? Da li si svesna da su ovde ljudi mnogo gore stvari izgovorili? Ti si pre neki dan meni plakala zbog toga - ubacila se Monika.
Ja te nikad u usta nisam uzela, šta se*eš bre? Glupačo glupa - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Imate pravo da svi mene navodite za bezobzirnu osobu. Iza tih svojih stvari ja stojim. Ja ću sad da navedem... slažem se da za Brendona, on ne mari za druge nema osećaj da prestane da radi neke stvari. Bezobzirni su Tara i Ša kada se svađaju kada svi spavaju. Eto, Brendon, Filip i Aleksandra nek budu - rekla je Sanja.

Nakon nje, ustala je Nadica, pa nabrojala Brendona, Taru, Moniku, pa je dobila i očekivane reakcije od njih.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga