AKTUELNO

Niko nije hteo da popusti.

Sledeće pitanje na Igri istine je postavila Nataša Radan, a bilo je upućeno Mišelu Gvozdenoviću.

U kakvom je sad odnosu sa Draganom, i da kaže nešto o njihovoj svađi?
Ne mislim da je loš čovek, ali ne mogu da pređem preko nekih stvari, uvreda, provokacija. Ne mogu da shvatim da tebe naziva bff, a onda te zove najpogrdnijim rečima, nasilnikom, maršira te. Pokušavao sam da skrenem na neku šalu, a ona vikala marš. To me i nije pogodilo, ali težina reči, da devojka ne zna šta je nasilnik, tu sam se zgrozio. Onda me nazivala pi*kom kada nisam skočio na Vladimira. Ovde nisam došao da se bijem. Meni nije jasno da ovde osoba koja ne priča sa Milicom, tu su se bunile obe. Milica je ukapirala i shvatila da ne može meni niko da određuje s kim ću biti dobar. Dešavalo se da Dragana ne govori sa mnom nekoliko dana samo zato što sam pričao sa Milicom - govorio je Mišel.
Miljana je rekla da si nasilnik, meni si pretio prstom, unosio se - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišel, i te kako si me na kvarno i nisko udario. Nema potrebe da mi spominješ dete. Kvaran si i prgav, imaš previsoko mišljenje o sebi - rekla je Dragana.
Nemoj mi tu patetiku. Dolazila si u pab, i mene isprovocirala. Ti tražiš povratnu kako bi bila bitna - rekao je Gvozdenović.

Foto: TV Pink Printscreen

Promenila si mišljenje, samo gunđaš i pričaš po ćoškovima, ne smeš nikom ništa u oči da kažeš. Oni sa kojima si bila dobra, daješ sebi za pravo da ih pljuješ. Tri, četiri dana ne dolaziš u pab zbog mene, a onda peti dođeš - nastavio je Mišel.
On dok je spavao u krevetu, ja sam mu donosila hranu... Kažeš da sam kućna pomoćnica. Njegovu hranu niko ne sme da dira, stoji ispod kreveta, a tuđu jedeš. Hvališ se honorarom, ti si veliki Mišel, a mi smo svi ispod tebe. Pobegao si u pab zbog Miljane - branila se Dragana.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga