AKTUELNO

Rekao sve što mu je na duši!

U toku su nominacije, a pre nego što je Maca saopštio ko je drugi nominovani zadrugar, od strane publike, dao je reč Maji Marinković i Milanu Jankoviću Čorbi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Majinog opsežnog izlaganja, Čorba je dobio reč da opiše svoja osećanja povodom nominacije.

Ovo je jedno veliko životno iskustvo, gde mi ne postojimo, gde je sve izmišljeno. Ja sam Merlin, danas se osećam bolje. Ovaj svet za mene ne postoji, mnogi smatraju da sam provokator i da radim namerno, a ja sve radim spontano. Ni ovu majicu nisam namerno obukao, već spontano. Ja provokator nisam. Ali i ako radim namerno, neka bude tako. I te kako sam puno naučio od ovih ljudi ovde. Oni su me naučili da budem ovakav, da budem jedan od najboljih rijaliti igrača. Ovde su me naučili da budem šta jesam. Očigledno da se dobro snalazim. Hvala na lepim rečima, to sam ja, to su oni. Neću na osnovu njihovih komentara da sudim o tome ko sam ja. Što se tiče Maje, ja sam uvek govorio da moj sleng nije bilo ponižavanje, uvek ću da stojim iza toga da moje namere nisu bile takve i kakvu težinu može da ima "kosovska kobasica". Mislio sam da nema potrebe da se borim za nju, da sam se ogradio, da sam trebao da budem uz nju kao pravi šmeker. Ja sam video da ne mogu da se borim sa tim - rekao je on i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše mi se želudac prevrnuo kod Nadice, jer je ona bila iskrena, kao i kod Kristijana i Matore, pozitivno, jer su bili iskreni. Tu sam se osetio uznemireno emotivno.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.V.