AKTUELNO

Iskusan igrač.

U toku su nominacije, a zadrugari večeras biraju između Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe. Sledeći glas je bio od Stefana Karića.

Maja je osoba koju gotivim, iako smo imali svađe i loših stvari izrečenih. Što se tiče ovih stvari koje radiš, to nije dobro. Ne treba da veruješ u neke priče koje kruže. Slušaj svoje srce. Čorba je stvarno jedan kvalitetan momak, vredan, svaka čast za rano ustajanje. Pospremiš kuhinju, spremaš obroke. Ali nju ću ostaviti, tebe šaljem - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušam takve nelogične komentare, vi ste zaboravili šta ste govorili ovde. To govori o vama. Janković je veći provokator od mene. Drage dame, on se s vama sprdao. Meni nisi odvratan, meni si ok, samo si provokator ozbiljan. Drago mi je što si prema Teodori ok, pazi i čuvaj je. Maja, rekao sam joj svašta. Ti si totalno izgubila orijentaciju, postala si jako povodljiva. Slušaj sebe, imaš taj šmek da osetiš opasnost, neke nisi pogrešila, ali nekad nećeš da saslušaš, tvrdoglava si. Nisi dobra ove godine. Maja je simpatična vama, a nekome koga grebe, nije. Janjuš mora da sredi odnose sa njom, bez ikakvih komentara sa strane. Ja sam bio na strani da vas razdvojim, ali neću da se mešam u vaše psovke. Ja sam bio na tvojoj strani kad ti je bilo najteže. Muškarac bira šta mu odgovara. Ostaviću Maju, jer sa njom se svađam i mirim tri godine - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga