AKTUELNO

Iznenađenje?

Voditelj Dragan Marinković Maca je na večerašnjim nominacijama dao reč i Franu Pujasu, koji je kratko prokomentarisao šta misli o Maji Marinković i Milanu Jankoviću Čorbi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću biti kratak, Maja je luda, ali smo okej. Čorba je i iritantan i zabavan, multipraktik. Sada smo u boljim odnosima nego pre, njega ću sačuvati - rekao je Fran.
Ja ću krenuti od Maje... Žao mi je što Maja nije kao devojka iz "Zadruge 2", što se promenila zbog ovog odnosa sa Janjušem. Napričale smo se o svemu, zna i šta joj tata misli. Kad ne može Takijevo mišljenje da utiče, ne može ni naše. Ove godine nemamo rasprave kao prošle, bila je jedna u "Amneziji". Ne mogu ništa da ti zameram, jer si totalno luda. Ne dopada mi se to ponašanje. Ne znam... Nemam loše mišljenje... Čorba mi je super od prvog dana, od njega nisam dobila taj sleng, ništa mi nikad nije rekao loše... Uvek je super i tu kad nešto treba... Ne znam, svaki put pošaljem Maju, Čorba mi je potreban nešto, pa ne mogu njega - dodala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću krenuti od Maje, manje više sam sve rekla kad je prošli put bila nominovana, super je drug, kvalitetna, volim ljude koji su kvalitetni i srčani. Ti si u svom svetu, taj odnos sa Janjušem me ne ugrožava, a ni način na koji ti rešavaš neke stvari. Postoji uvek neki način da okreneš vodu na svoju vodenicu, a da to ne bude štipanje. Sviđa mi se što si srčana, ali zbog svog dobitka, trebalo bi da budeš malo promišljena. Nemam ništa da ti zamerim, nikad se nismo posvađale... To je neko moje mišljenje. Za Čorbu nemam nijednu zamerku, za sve si mi se našao... Ne za mene, za sve nas. Što se tiče slenga, svi smo takvi kakvi jesmo, ovde su puno gore reči izrečene, da bi ti se to zameralo, to je tvoj neki fazon... Do sad nijednom Maju nisam ostavila, sad imam stvarno super odnos... Ostaviću Maju - rekla je Rialda.
Ja bih krenuo od Maje, volim njenu jutarnju pozitivu i pucanje. Jedino je loša po Janjuša. Nemamo neki odnos, pozdravimo se usput, znam da mi želi dobro. Mislim da si super lik, dobra duša. Čorba, sve više vremena provodimo zajedno, treniramo i kuhinji se pomažemo, mislim da ćemo nastaviti tako... To je to, nominovaću Maju - dodao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.