AKTUELNO

Reper ih je oduševio svojim talentima.

Nadica Zeljković bila je naredna takmičarka koja je večeras na nominacijama birala između Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se ne daju saveti ni onoj kod kuće, a ne njima. Ja sam prošli put rekla da je Maja jama, ušla je baš u jamu. Malo je izašla sad iz nje, ali sama sebi sve radi. Mi smo super, jer ne pričamo. Inače da pričamo, ne bi bilo dobro. Radi šta hoćeš, znaš i sama. Zaklela si se u Takija da nećeš reč progovoriti sa Janjušem. Ako si tako odlučila, odlučila si sama. Ja ne podržavam tu agresiju, plač. Uvek sam govorila bolje pet meseci u ljubavi, nego pet godina tuče... Nastavi da budeš normalna, nek to bude savet - rekla je Nadica.
Što se tiče ove kuvarčine, pogledajte njegovu majicu ("Moja k*rva, tvoja devojka")... To je njegov sleng. On je naša prva varjača "Zadruge", smatram da je vrlo kvalitetan, radan čovek iz radne porodice, ja to cenim... Uvek pruži nešto u odnosima, zna da zaprži i zamuti... Šta da kažem još, nemam ništa posebno, osim da je aktivan, radan, želim mu zaista puno sreće... Njega posebno izdvajam, jer je to jedan čovek, jedno dete, koje to nešto ima u sebi. Ima sve - i da zaprži čorbu ovim devojkama i umeće u kulinarstvu. Ja ću njega sigurno ostaviti, a Maju ću poslati. Majo, budi srećna i nasmejana, a ne samo nasmejana - istakla je Kijina mama.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba je inteligentan, zabavan, jako talentovan, vredan, stalno je u brzini i gasu... Spreman je uvek da pomogne svima, štagod da ga je neko zamolio i tražio. Nikada nijedan konflikt nismo imali... Ukoliko neko smatra da je bezobrazan, to možemo da prikačimo samo na neku bezozbirnost. Kao što je rekao, za njega je ovo imaginariju, niko ne postoji, on ne postoji. On je uvek spreman da se nađe svakom ovde, stvarno imam lepo mišljenje o njemu. Složio bih se sa Nadicom da daleko može da dogura. Da li u kulinarstvu ili muzici, to će pokazati. Što se tiče Maje, luda je 300%, ima dobru dušu. Izgleda da će ovde biti kao sa mnom, da me svi hvale, a pošalju. Ostaviću Maju, nju poznajem duže - istakao je Anđelo Ranković.
Nemam ništa pametno da kažem kad ustanem. Uglavnom, i Maja i Čorba znaju šta mislim o njima, volim ih oboje... Čorba uvek zna gde da me ubode kad pričamo... Daje mi dobre savete, previše je strog i kritičar, ali to radi za moje dobro. Nikad se nismo svađali zbog gluposti, volim ga. Što se Maje tiče, nju mnogo volim, trenutno se uplela sa režiserima koji režiraju jeftin film sa jeftinom glumom. Nisi folirant, retko dobra osoba. Ideš u sve srcem, prihvataš greške. Volim ih oboje, pošto svi šalju Čorbu, ja ću Maju - dodao je Nenad Lazić Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.