AKTUELNO

Svi odmah na Pink!

Došlo je vreme za još jednu radio-emisiju "Delegati", čiji su domaćini Filip Car i Marko Janjušević Janjuš. Kako je milionska publika najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima navikla, petak je predviđen za dobru zabavu, ali i komentarisanje aktuelnih dešavanja u "Zadruzi 4", a voditelji, Janjuš i Car, pripremili su škakljiva pitanja za njihove današnje goste.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj dvojac poznat je po svom fenomenalnom humoru, kojim uvek začine svoju emisiju, ali i kvalitetno osmišljenom programu. Naime, prethodnu nedelju obeležila je svadba baš jednog od njih - Janjuša i Aleksandre Nikolić, o čemu stanari Bele kuće bruje i dan-danas. Zasigurno će i to biti tema današnje radio-emisije, ali kao i uvek, oni imaju keca u rukavu, te su uvek naoružani novim informacijama, potpuno spremni da potegnu pitanja o kojima se na imanju i dalje ćuti.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

"Delegati" upravo počinju na ružičastoj televiziji, a Janjuš i Car spremni su da još jednom pomere sve granice! Ne propustite emisiju koja će vaše popodne učiti nezaboravnim!

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga