AKTUELNO

Šok!

Voditelj Milan Milošević u današnjoj emisiji ,,Pitanja gledalaca" pročitao je naredno pitanje za Aleksandru Nikolić.

Zašto ti dozvoliš da ti drugi pričaju kada ćeš ti da se družiš i pričaš sa Carem? On ti je jedini iskren prijatelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip da, on ima te momente kada vidi da mi je loše i hoće da priča sa mnom, ja sam imala emociju prema njemu, ima posebno mesto u mom srcu, nikada nećemo biti zajedno, ali mi je prosto u srcu. Ali on ustane ovde i popljuje me ovde pred svima, pa dođe posle i kaže da mu je žao, tako da, ne znam šta da mislim o njemu, ne znam kad je iskren - rekla je Aleksandra.
Onda kada je delila budžet napolju, ja sam rekao, kada je delila budžet, ona gleda zbog moje svađe sa Minom, a zbog nje se šišala i svađale su se najstrašnije, pa mi je rekla da je najodvratniji i zbog toga - uzvratio je Car.
Mene ona nervira, istrpošim snagu i živce na nju, Janjuš se smeje na sve ovo što on priča, ti lupetaš! Ja ne znam šta ona radi više sa njim i što priča! Pozdrav za njenu mamu Lolu - odbrusila je Mina.
Ja ne znam što njoj smeta što mi imamo korektan odnos? - bio je u šoku Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Car ništa nije kriv, svi smo mi odgovorni za sebe, niti treba da hoda za Aleks i da joj govori, nije ona glupa. Ono što je rekao za budžet, vidim da si u pravu, Janjuš se sve vreme smeje, jer zna kakav odnos imaju, on kaže kako jeste a onda je išla malo kod Janjuša, malo kod Cara, ako te ne zanima, onda ne treba da imaš kontakt sa njim! On je ustao i rekao da voli Maju - poručila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga