AKTUELNO

Dalji sled događaja je pod znakom pitanja.

Drvo mudrosti je ugostilo Maju Marinković u Rajskom vrtu, pa je pitalo o njenom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Mislim da se sa njom igra, a ona me je lagala i nije ispala fer prema meni. Ne može da radi ona neke stvari ako on ne dozvoljava, tako da mislim da on priča jednu priču, a onda kaže da joj nije davao lažnu priču. Mislim da mu odgovara ova situacija, ispada frajer sa dve devojke. Ako se pomirio sa mnom, ne treba da radi ove stvari - pričala je Maja.
Nisam načisto sigurna šta se dešavalo tamo, ali ako je bio to zadatak i želja, mogao je da odradi to na kulturniji način, a ne da leži i grli se sa njom. I sinoć mi je pokazao tetovažu Krune, bori se sam sa sobom, da li mi tera inat, ne znam. Nije lepo, a mislim da je ona spremna na sve da bi bila u celoj toj priči, i njoj odgovara - nastavila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si razgovarala sa Aleksandrom? Misliš da ima osvetničkh namera?
Jesam, najveselija sam bila na Rajskom ostrvu. Popričala sam, lagala me je, glumi žrtvu, ali mislim da sam ja preterala u tom ponašanju. Mislim da je folirant. Ona nema lepo mišljenje o meni ni ja o njoj. Ima podle namere, a ja uradim kako osetim u trenutku. Ona je spremna na sve, smireno ali pravi žrtvu od sebe, ne pije to vodu. Neiskrena je - nastavila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Videla sam da je Janjuš gasira, što ga nije izabrala za omiljenog. Mislim da će se družiti. Sama je znala u šta ulazi, ona je takva, ona ne bira, bitno je da se stvari vrte oko nje. Videćemo šta će se dešavati dalje - rekla je Maja.
Ko je na njegovoj i na tvojoj strani? Aleksandra ima neke svoje prijatelje?
Đedović je nekako uz mene, i realan je, većina je na mojoj strani. Ana Bulatović je moja drugarica, a i većina vidi o čemu se tu radi, samo ne želi da mu se zamera. Aleksandri je Mića pravi prijatelj, a ona sama sebi nije pravi prijatelj, nelojalna je dosta. Igra igru ovde, nije ispravna - odgovorila je Maja.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga