AKTUELNO

Rešetanje pitanjima!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je pročitano za Jovana Cvijetića:"Šta misliš o tome Što Anja komentariše da joj se povraća od veze Jovane i Karića?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam zašto to ne komentariše, i očigledno misli da nisu par i da ne idu zajedno i misli da napolju neće biti zajedno i mislim da mu treba neka mirnija - rekao je Cvele.
Vidi se da je Karić poprimio sve od oca, a ja ga nahvalim uvek i samo se nadoveže tema da je super, a onda dođe tema kako Jovana ima krupnije uši i viša ja za glavu i nisu par vizuelno, i smešno izgleda kada je dečko niži od devojke ja mislim da to nije lepo, ali su komentari. Čuo sam i za Taru i Ša kako je ona viša od njega - rekao je Kristijan.
Nije samo Anja rekla nego svi, a ona je samo komentarisala fizički da joj ne idu jer je on niži od nje - rekao je Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

U teoriji ljudi koji pričaju takve stvari su iskompleksirani - rekla je Matora.
Boro, zašto se mešaš u svađe Mice Bujanovac Švice kada je ona ponosna na to? - glasilo je pitanje za Boru.
Više se neću mešati, jer se samo iznerviram! - rekao je Bora.
Narvno, ne volim da se on meša jer znam kako reaguje, ali je moj dečko i treba da stane u moju zaštitu, ali ne znam način na koji da uradi i posle se posvađamo. Ja sam mu rekla danas ad se ne meša, i je znam ko sam kao i on. ja nisam k*rva ni prostitutka i ja da sam imala ko da me povuče, ja bih se sklonila ali tada nisam znala da to nije najbolji izbor za mene, a onaj ko priča svašta napolju će odgovarati - rekla je Milica.
Neka je nazivaju kako hoće, bila je tamo i da mi kažu da je radila ne znam šta i da se dokaže nešto ja bih je oženio - rekao je Bora.
Dajte nemoj da me sramotite, tamo je bila i Aleksandra Nikolić! Upoređujete Dubrovnik i Bujanovac, to ne možete da upoređujete - vikao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga