AKTUELNO

Prijateljice!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je pročitano za Taru Simov: "Zašto ljubomorišeš Ša zbog Paulu?"

Foto: TV Pink Printscreen

Na svaku ljubomorišem, i smeta mi da je gleda i da dele cigaretu i ona je moja drugarica a ne drugarica moga dečka - rekla je Tara.
Neko mi je to rekao, ja sam frapirana. Ja jesam tvoja prijateljica, ali od početka sam sa njim super i pričamo svi zajdeno i nema šta da zameraš svom dečku i ne gledam ga na taj način. To je sve toliko glupo da ne mogu da verujem - rekla je Paula.
Ja tebi ne zameram, nego njemu jer smo drugarice - rekla je Tara.
Tara ja sam se naljutila na tebe, jer ja nikada nisam imala sa njim druženje kao ti sa Franom dok smo bili zajedno ti si ga grlila. Vi niste normalni, niti se družite sa nekim i odakle vama potreba da ste toliko ljubomorni. Vi ne znate šta će biti napolju, sada niko neće sa tobom niko neće sa njim - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada kada su shvatili da će napolju biti haos, pa su se potpalili! Ovde nema čoveka koji nije prevrnuo očima na njihove svađe - rekla je Sandra.
Ša i Paula su u pravu, i ja sam poremećena i samo ne želim da komunicira i gleda devojke sa kojima je povezivan - rekla je Tara.
Bezbroj puta je i moja greška, kada ljubomorišem bez razloga i jako sam se smirio i promenio - rekao je Ša.
Šta nije normalno da sve kaže za ženu koju je javno ponizio pred svima? - glasilo je pitanje za Taru.
Ja nisam rekla da to nije normalno, i nisam zamerila to nego neke druge stvari! Ja sumnjam da u njemu postoji još nešto - rekla je Tara.
Evo opet p*šanje po meni, neću da te napadam i da te ostavim, neću! Danas su je u emisiji pitali ko joj je najpoželjniji, ona je rekla Stefan, zamislite kaklo je bilo meni? Ali sam se nasmejao i prećutao - rekao je Ša.
Ja nemam prava da spominjem njegovu ženu, vi ste u pravu ja nisam! Kažete kako ne smem da ga ostavim, smem i mogu da podnesm pritisak - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga