AKTUELNO

Zakuvanje pred kraj!

Maja Marinković je još jednom iskoristila priliku da čestita Takiju rođendan, a zatim je ustao Bora Santana, kako bi se izvinio zbog haosa koji je imao sa Majom, kada ga je i opsovao.

Foto: TV Pink Printscreen

Krivo mi je bilo što sam rekao Maji svašta za ćaleta, poštujem čoveka, bio mi je u kući. Hoću da kažem da je Maja meni psovala, ja njoj, krivo mi ej bilo zbog takvih reči. Izvinili smo se jedno drugom... Hoću da kažem da sam sa Majom to rešio, nema mržnje. Bilo mi je krivo onaj dan zbog nepravde - rekao je Bora, a zatim je ustala Milica Kemez:

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je bilo krivo jer je Maja rekla da štitim Aleks jer smo iste k*rvetine, zato je Bora i reagovao. Govorila sam stvari za tvoje dobro... Družim se i sa Aleks i sa tobom... I ti se družiš sa nekim ljudima sa kojima ja nisam dobra, to ti nisam zamerala. Aleks mi je drugarica i imala sam potrebu da je zaštitim. Ja ovde nisam ništa loše toliko radila da biste me toliko vređali. I ono što je Monika rekla da joj je Car rekao da me je j, treba da ustane i demantuje. To je ružno - rekla je Milica.
Ja sam to čula ovde u kući, nije meni rekao - istakla je Monika.
Volela bih i da Maja bude iskrena i demantuje ono što je rekla da sam joj rekla za Tomovića na garinituri. Nikad nisam ružno pričala protiv tebe, niti te vređala. Isto bih zamolila Boru da se ne meša kada ulazim u konflikte, da ne bi dolazilo do ovakvih stvari. Izvinjavam se Maji u Borino ime, mi nismo neprijatelji - dodala je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora i ja smo se izvinili jedno drugom, rekli smo ružne stvari u afektu... To je rešeno. Što se tiče Milice, ja sam se tada svađala sa tri, četiri osobe, bila sam u crvenom, ona je prokomentarisala to nešto i onda sam ja kao neko ko je dobar sa tobom, to zamerila. Naravno da sam odreagovala kako sam odreagovala. Žao mi je za neke reči koje sam izgovorila. To mi ne govoriš kad sam besna - istakla je Maja.
I ja sam bila besna, pričala si svašta mojoj drugarici, i ti bi odreagovala - dodala je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.