AKTUELNO

Morala je da mu prizna.

Aleksandra Nikolić poručila je Marku Janjuševiću Janjušu da ako ipak odluči da priđe bivšoj devojci Maji Marinković, da će se ona povući iz njihovog odnosa, a on je pokušao na sve načine da je razuveri da će doći do toga.

Foto: TV Pink Printscreen

Rečenica koju mi je rekla preko toga se ne prelazi, vidi, neću preći preko toga, znači, kad bi me neko obesio, eto, veruj mi, da mi se gadi! - rekao je Janjuš.
Katastrofa - rekla je kratko Aleksadra.
Šta sam ja trpeo, budala, ne znam stvarno šta mi bi, šta se to desi sa mnom, ni dan danas mi neće biti jasno u životu - nastavio je da kuka Janjuš.
Znaš čega se plašim? Da ako imam komunikaciju sa tobom, da će biti priča da treba da se sklonim, šta to radim... - rekla je Aleks.
Ti ne moraš sa mnom da provodiš 24 sata, ovde su jedni drugima rekli razne stvari, pa su i dalje u dobrim odnosima. Ja ti kažem da treba da budemo u dobrim odnosima, kao što smo i bili, razumeš li? Sama je kriva za sve, dao sam joj šansu, prvi dan me je grebala, više mi je pun k*rac... Ti Aleksandra ne deluješ uverljivo kada pričaš, kažem ti iskreno! - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga