AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Aleksandra Nikolić poverila se Marku Janjuševiću Janjušu da je u potpunoj konfuziji, jer više ni sama ne zna kako da postupi sa njim kada je njihov odnos u pitanju, zbog Maje Marinković i njene potrebe da osvetom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja više ne znam da li da ti se obraćam, da li da ti se ne obraćam, ne znam šta će se desiti! - rekla je Aleksandra.
Meni je samo žao što smo ti i ja bilo šta uradili, tri meseca, ali opet je to bilo jače nešto i mislim da... Možeš ti meni uvek da se obratiš. Vidim svi skaču na tebe, to sam isto video... Meni je glupo zbog Jelene da sa tobom nemam komunikaciju - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Maji neću prići nikada više u životu, ja sam ostavio Aleks i pogrešio sam, otišao na onu stranu, vratilo mi se šest puta gore, kada sam bio u toj situaciji, od prvog dana je bila katastrofa - objasnio je Janjušević.
Ona je kriva što ti je dala to, da budeš kao ping pong lopta, ti znaš da uvek možeš doći kod nje. Ja sam Maji rekao da ima pravo da se bori za svog čoveka, ali da nema pravo da te štipa - poručio je Mića.
Ja ti kažem da nije tako, ja hoću sa Aleks da budem u dobrim odnosima, ne želim da imam nešto sa njom! Da nije to radila, ona bi se izborila - tvrdio je Marko.

Potom su Marko i Lepi Mića ušli u sukob zbog Maje, te je Janjušević obećao da više neće ući u odnos sa Marinkovićevom.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga