AKTUELNO

Milan Janković Čorba se probudio, jer će uskoro početi njegova emisija "Praznik za stomak". Čim je izašao iz sobe za izolaciju, u nju je uleteo Filip Car.

Filip Car se odmah bacio na krevet Maje Marinković, pa sa njom popričao o njenom ponašanju i dešavanjima.

Ponašanje u momentima ti je haos - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao psihopata - dodala je Maja.
Da si normalna, on bi ti prešao preko svega. preterali ste, on ti isto govori svašta, gađate se, ti štipaš, grizeš... Trebalo je da budeš mirnija ako ti je oprostio sve. Biću realan, on zna kakva si i gasira te, ali i ti njega, na najgori mogući način. Večeras ćeš da ga provociraš, počećeš sa Čorbom da se muvaš, poznajem te. A pre neki dan si rekla da je klošar - istakao je on.
Nikad ga nisam uvredila - nadovezala se Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Moraš samo da znaš da u svakom odnosu ti ispadneš budala. Ti si ko i ja, ne možeš da budeš sama. Ako želiš dobar odnos sa Janjušem, ne provociraj ga - rekao je Car.
Neka ne provocira on mene. Kako da iskuliram sve? - pitala je Maja.
Prave devojke se posvete sebi kad završe vezu, a ne drugoj osobi. Kad si skuvala nešto? Imaš 25 godina - dodao je Filip.
Smara me to. A što ne mogu da imam dobar odnos sa drugim? - pitala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što si opet najgora. Sad ćeš da kreneš druženje 24... Posveti se sebi! Vi imate bolesnu ljubav. Kao Mina i ja što smo imali, mi sad i kad se svađamo, imamo više emocija nego neke veze... - poručio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.