AKTUELNO

Haos!

Tokom izlaganja Bore Santane na kraju današnje debate došlo je kolapsa, kada je Sandra Rešić izgorela od besa.

Nisu bili iskreni, direktni... To se dešava jer smo u rijalitiju. Očekivao sam da će Sandra i Nataša biti otvorenije - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo mi je pun k*rac. Osam meseci vi ne komentarišete, a onda ustaje Dragana da kaže da je u drugarstvu korist. U životu nisam ovo videla! - skočila je Sandra.
Ja moram da kažem da Sandra nije bila prijatelj Ša nikada. Ona je na našoj igri istine postavila Ša pitanje zbog koga je pobesneo, da bi bio rijaliti zanimljiv. Isto prijateljstvo sa Natašom... - poručila je Ana Bulatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra jeste u mnogo slučaja meni bila prijatelj, ali kad kaže da ja njoj nisam... Ja nju nijednom nisam "rijaliti igrao", a ona mene jeste u dva navrata - govorio je Ša.
Prvi put kad smo se posvađali i kad si me nap*čio, ja sam samo rekla da si kontradiktoran. Evo sada ću da ti kažem da ti nikad nisam bila prijatelj - rekla je Sandra.
Rijaliti si me izdala! - odbrusio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo baš zato ste vi svi seli tu. I Čorba je trebalo da priča više o Janjušu i Maji, Car i Monika. Kad pogledaš, mene niko nije izdao od prijatelja, kada sam osetio izdaju, to mi nisu bili pravi prijatelji i to je to - zaključio je Bora.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.