AKTUELNO

Svi se uključili u diskusiju.

Voditelj Milan Milošević je u "Pretresu nedelje" hteo da čuje i mišljenje ostalih zadrugara o mogućem pomirenju Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore, a reč je dao i Čorbi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Matoru zavoleo kao bratića, života mi, brinem se za nju. Sećam se njenih pomodrelih usana i reakcija... Sve što je Sanja uradila, sve stavljam na jedno. Video sam koliko se ona brine. U međuvremenu sam saznao koliko je Matora bila njena podrška kroz vezu, sve što je mogla pružila joj je. A Sanja je to shvatila olako i ispala sponzoruša - rekao je Čorba.
Ja i dalje mislim da narukvica nije razlog raskida, jer sam je kao Boga volela - istakla je Matora.
Zar može jedna narukvica da sj*be sve? To je mnogo smešno. Shvatio sam da Sanja nije vrednovala tebe... Ne znam kako da se sad družim sa Matorom, a pljuvao sam joj bivšu ribu... Kapiram da treba da prećutim, podržim Matoru u tome, iako nisam pristalica. Isto smatram da je Sanja iskoristila situaciju ovu, ovih nekoliko dana pijanstva, da joj godi da joj Matora prizna da je voli, da bude opet iznad nje. Ja posmatram sve, Sanja šarmira Matoru svojim pogledom. Nikako nisam za tu vezu. Kako mogu da budem podrška? - nastavio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Matoroj rekla da mislim da je ne volim, ali da nisam ravnodušna - dodala je Sanja.
Sve je počelo na ostrvu, krenule neke pesme, mafin, tu sam videla da će razgovarati. Iskreno, ja sam i Matoroj juče na krevetu rekla, tj. pitala šta se desilo, ona je rekla da bi volela da se pomire. To je njena odluka, ako će to da ih učini srećnima, neka urade to - rekla je Nataša Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam znala ništa do jutros, Sandra i Mića su se raspravljali, ja sam poludela, kasnije sam pitala Matoru šta se dešava, deluje mi kao da želi da veruje Sanji, ali da je zbunjena. To je opravdano. Mislim da je Matora predstavila Sanju u nekom lošijem svetu, da Sanja želi neko pranje. Da će njoj da imponuje to ako Matora prizna tu ljubav, da može to da iskoristi. Ako dođe do pomirenja, to je Matorina sreća, na mene to ne može da utiče. Ona mi je prijatelj, želim malo da popričam sa njom, da vidim dublje to. Njih dve znaju najbolje, ako smatraju da je ispravno, neka popričaju. Mene to ne ugrožava - istakla je Mina Vrbaški.
Ja razumem Matoru jer je iskreno volela, iako sam bila bliža sa Sanjom i znala njenu stranu. Sada sam više na Matorinoj strani. Alkohol je učinio svoje i mislim da Matora vidi i postupke, da je to jede u dubini. A pokušava da je opravda. Kada neko voli iskreno, to se i pokaže, ali mislim da bi Jovana tu izvukla deblji kraj, sve bi joj se vraćalo, kao neki duh između njih - govorila je Jovana Ljubisavljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.