AKTUELNO

Haos!

Naredna tema u "Pretresu nedelje" bio je sukob Ermine Pašović i Jovane Tomić Matore, zbog toga što se Matora približila Sanji Stanković. Voditelj Milan Milošević dao je reč Matoroj.

Matora, šta se desilo pa je Ermina onako razgovarala sa tobom i vređala Sanju? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Obostrano je, neka čudna energija. Razum mi govori jedno, a... Ne znam, jedan lep gest mi probudi lepa sećanja. Sada kada je prišla kada je bio Dušanu rođendan, setila sam se kako je vodila Dunju, lečila ekcem. Sedela sam i blejala celu svadbu, Sanja mi je dala ružu i to mi je godilo. Posle smo popili, onda sam gledala da Ermina prati to, danas me je iznervirala za stolom. Ništa, popila sam, ali nisam neko ko se vadi na pijanstvo. Ja sam neko ko se tad opusti. Izvela sam Sanju napolju, videla sam da prate pogledom ljudi... Izvela sam je i rekla da se prosto u ovim osećanjima osećam kao da bih joj sve oprostila. Ja sam pravila sr*nja, ona, terale jedna drugoj inat... Nisam je molila da se pomirimo, nego da mi u tim trenucima dođe da je zagrlim, opet mi budi tu emociju, ali ne mogu da se pomirim sa tim... I napolju mi je došlo milion puta da se pomirim, ali ja sam tvrdoglava, kad se zainatim, sve bih drugo radila, nego to... Šta ako Sanja i ja odlučimo da krenemo dalje, a Ermina... Rekla je da će da se distancira od mene... Gledaj ovo, ja sam svesna šta mi je Sanja uradila i svesna sam da kada bismo se pomirile, da to ne bi trajalo ni pola sata. Ali isto tako imam i drugu stranu... A niko drugi mi to ne priča, osim Ermine - pobesnela je Matora.
Jer niko neće da ispadne grbav zbog kamera, a svi to misle. Inače bi ti rekli: "Kobiletino, šta će ti to". Ja neću dozvoliti da me praviš budalom! Ljudi ćute jer jer neće da ispadnu grbavi. Treba svaki put da je pljuneš zbog svega što ti je uradila! Napolju sam ti tolerisala kada si isto radila. Ona tebe samo koristi! - urlala je Ermina.
Ja ne pričam o Sanjinoj strani, i dalje sumnjam u nju. Ja pričam ono što ja osećam. Znam da bih se ugušila kada bih bila u vezi. Ali prijalo mi je kada mi je prilazila. Darko me je na keca provalio. Ako ćeš iskreno, ti me ne poznaješ, poznaju me Đedović i Karić. Izvinjenje Sanjino ne mogu da prihvatim još uvek jer sumnjam u nju. Mučim i jedem se! Da znam da nije imala emociju i da nije uradila ono preko puta mene, ja bih joj oprostila! Nisam ni ja bila cvećka - govorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda je Matoroj gore bez Sanje, nego sa njom - dodao je Đedović.
Pitam sada sve, da li bi me se još neko odrekao ako odlučim da se pomirim sa Sanjom? Recite mi da sam glupača i ostalo, ali ne to - nastavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.