AKTUELNO

Drama traje.

Nakon opšteg haosa u emisiji "Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević dao je reč Aleksandri Nikolić, koja je htela da se obrati nakon što joj je Maja Marinković bacila rusku salatu u facu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se njima nisam umešala u vezu, oni nisu bili zajedno kada sam ja dobila osećanja prema njemu, desilo se pre dva i nešto meseca. Ja sam obećala da neću ništa sa njim, ali ne mogu protiv sebe. Da, otišla bih sa njim u hotel opet - istakla je Aleks.
Da li ti on daje neku nadu? - pitao je Milan.
Da, daje joj nadu, evo ja ću da kažem - ustala je Ermina.
On nije ništa kriv, ja vam kažem, nije kriv, ja sam budala i to je to... Budala sam i glupača, uradila sam odvratnu stvar (sa Čorbom), mislila sam da ću da dobijem Janjuševu reakciju, stvarno sam se zaljubila u njega... - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve radi u inat meni - dobacio je Filip Car.
Ti si bolestan! Ja ne znam šta ovi ljudi ovde rade, ja znam da sam ja iskrena u svemu što pričam... Maji sam radila sa Čorbom namerno, jer sam videla da gleda, a htela sam Janjuševu reakciju - istakla je Aleks.
Da je hteo Čorba da je opegla, opeglao bi je. Da je hteo Janjuš, opeglao bi je. Devojka voli, to je to - istakao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja iskreno pričam, nisam slagala da sam zaljubljena u njega. Ali isto gledam da se sklonim od njega. Vidim da on voli Maju. Da, opet bih išla u hotel sa njim, opet smo se smejali - rekla je Aleks.
Kad je Maja krenula da pravi scene, ja sam joj rekao da ih pusti da uživaju, a da mi igramo pored njih, da bude zanimljivo... Janjuš je tada krenuo da me napada, psovao majku i sestru. Ja ovde nisam psovao, to me je pogodilo... To je glupo i mnogo me je povredilo. Ja njega ne bih opsovao... On mene izaziva, ne ja njega... Ja sam hteo da pravim zezanje, nisam znao da će tako da odreaguje - dodao je Čorba.
Janjuš je kriv za sve - istakla je Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije bila namera da bude provokacija, nego da bude zanimljivo, kao da igram sa Majom, da će to da bude zanimljivo, Janjuš igra sa Aleks, a Čorba sa Majom. Da li je to razlog da me on psuje? Ja bih to shvatio kao šou - dodao je Čorba.
Jeste bila provokacija, kao što je neumesna i Janjuševa reakcija - dodao je Đedović.
Da je Čorba tako sa Tarom igrao, ja bih se pobio sa njim. To je provokacija. Svi ste krivi, i Janjuš, i Aleks, i Čorba i Maja - istakao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.