AKTUELNO

Šou!

U toku je "Pretres nedelje" i "izbor potrčka" sa Milanom Miloševićem, a tema o kojoj zadrugari raspravljaju, jeste raspodela budžeta ovonedeljnog vođe Aleksandre Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče svima, ja sam danas rekao i imao sam izlaganje i komentar. Povredilo me je jer mi je rekla kako ima preče ljude od mene, ali ću ja biti gospodin i neću je blatiti! - rekao je Stefan.
Ša odakle samo malo ljudi na rođendanu? - glasilo je pitanje za Ša.
Meni je bilo top, ne zanima je jer je bio onaj ko je trebao. Za neke ljude mi nije jasno, Sandra nije bila, i ja mogu da kažem da je ona svakakva i pričala je da sam preljubnik! Ona se vređa što joj kažem da je preljibnica - rekao je Ša.
Reče mi Ša, zamisli! - dobacila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se sa nekima svađao, ali su došli i pored Sandre, iznenadio me Kenan koji nije došao, Ana isto ali ja nisma bio kod nje, iznenadio me je Kristijan i Kristina sa kojima sam super. Milica i Bora me nije iznanadilo, ali Kenan jeste jer imamo lagan odnos - rekao je Ša.
Smatram da nije trebalo da idem , jer ih ne podržavam kao ni njihovu vezu, ali sa Ša sam bila okej dok nisam čula šta o meni priča - rekla je Ermina.
Ja o njoj ništa rekao nisam, ali ja mislim da ste jako glupi svi! Igrate neki loš rijaliti, samo lažu mažu i petljaju. I Nataša me je iznenadila - dodao je Ša.
Ja nisam bila, jer smo bili u svađi ali smo je rešili! Nisam otišla jer Tara svaki dan Nenadu zamera mene i što komuniciramo - rekla je Nataša.
Nije istina, ja nisam ništa pričala ja sam mu zamerila stvari koje je naručivao preko žene! Ja već dugo pričam da od momenta kada je on bio omiljeni, neka ipak neću da pričam - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga