AKTUELNO

Stanari Bele kuće na nogama!

Zadrugari su šokirani podelom budžeta Aleksandre Nikolić, pa su jedva dočekali da daju svoj komentar. Neca TikToker prvi se javio, pa se obratio vođi:

Velike budžete si dala ljudima koji su te najviše vređali, prvo to. Evo, na primer Ermini, juče tokom svadbe je huškala i Maju i Aleks. Daješ Matoroj mali budžet, a uvek je bila uz tebe, meni je to šokantno. Pauli daješ srednji budžet, a ona ti je bila najbolja prijateljica - počeo je Neca.
Sad ćeš videti kako me je imati za neprijatelja! - zapretila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko si mi draga, toliko si glupa. Napisala si spisak, koji si čak i čitala nekoliko puta, a kažeš da si iz glave delila. Sve si pobrkala. Ovde su ti svi rekli da si ku*va, onda bi ti trebalo 30 malih budžeta. Što se Stefana tiče... Devojko, bila si kod njega, kupala se u bazenu, upoznala mu oca, imate i zajedničke prijatelje, bila si u kombinaciji sa njima. Čorba je bliži za veliki budžet, nego za mali. Sa Matorom si se i ljubila, ne znam šta da ti kažem. Za Janjuša mi je najinteresantnije... Ti i on ste tražili zadatak za svadbu, vi niste u dobrim odnosima. On je i rekao da je ušao sa tobom u vezu najviše iz inata - počeo je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti sad govoriš da ja od nje nisam zaslužio veliki budžet? - pitao je Janjuš.
Vi niste par, to je činjenica! Oni nisu u vezi, to je bio samo inat. Ako te neko iskoristi za inat, smatram da ne treba da mu daš veliki budžet - nastavljao je Đedović.
Ja smatram da nije bio inat - ubacila se Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga