AKTUELNO

Pokušao je da spasi etiketu opasnog momka.

Pitanja novinara i dalje traju, a Filip Car odlučio je da svoje izlaganje završi priznanjem da je kriv:

Ja bih najsrećniji bio da ne padam na njene provokacije i da se ne svađam sa njom. Da to želim, stalno bih joj prilazio, ona bi mene udarala svaki dan. Ne želim da imam kontakt sa njom, ne želim da me spominje uopšte - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da mi se zahvali što ga budim, da ne bude još više dužan - dobacila je Mina.
Devojka je imala najgoru moguću vezu sa mnom, zna se valjda koga treba da komentariše, nemojmo se praviti ludi. Zna kakve su moje reakcije i šta može izazvati. Videla je i onda sa Vladimirom, znam da mi želi loše - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Car generalno ima neki problem sa ženama, nije samo Mina, tu je bila i Aleksandra, ali u mnogo blažoj varijanti. Ne može neko da probudi u tebi nešto što već nemaš, to su priče za imbecile. On vidi kad ga provocira, a kao ne gleda i ne interesuje ga. Draža mu je svađa sa Minom, nego dobra komunikacija sa Sanjom, na primer. Ja isto mislim da je ispao pi*ka u situaciji sa Vladimirom, a Franu sme da se suprotstavi- komentarisao je Đedović.
Ma, nije tako, ja samo ne razumem kako je dečku prijatno da gleda sadašnju devojku i njenog bivšeg dečka kako se svađaju. Kada smo imali situaciju sa Vladimirom, nasrtali smo jedan na drugog, govorili su mi da prekinemo, a sada menjaju priču. Meni je smetalo i kada ona se posvađa sa mnom, pa ode u krevet sa Tomovićem - pravdao se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nazovimo to samo rijaliti prijateljstvom, to su vaša prijateljstva, vi se samo slažete oko nekih stvari, ali od toga nema ništa - komentarisao je Mića.
Vi ste bili prijatelji, ja sam ti rekla danas. Spuštaš loptu sa ljudima koje voliš - govorila je Paula Caru.
Ima istine u ovome što Mića priča, odnos mene i Tomovića jeste bio neobičan u nekim momentima - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga