AKTUELNO

Ne može više da sluša Filipa.

Predstavnica sedme sile uključila je i Paulu Hublin u razgovor o ponašanju Filipa Cara, koga su prethodno osudili Mina Vrbaški i Fran Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne podržavam njegovo ponašanje prema Mini i Franu, a naročito prema Mini šta sebi dozvoljava... Naravno da će ljudi namerno da ga provociraju kada vide njegovu reakciju. Ja sa njim mesecima vodim razgovore o tome sa njim, ali nikako da mu dođe u glavu. Mislim da je i dalje povređen, da ona u njemu izaziva neki bes. Meni je bolesno to, ne mogu da gledam i slušam to, njega niko ne može da smiri. On mi je zamerio što ga nisam sklonila, meni ne pada na pamet da se mešam u te svađe... Fran je moj bivši dečko, sa njim sam živela, volela, ako me poštuje, neće da nasrće na mog bivšeg, kao što ja ne bih na njegove... Ja Frana volim ovako, ali ne bih bila sa njim - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip nema razloga da nasrće na mene, nisam mu nijednu ružnu reč rekao... - istakao je Fran.
Fran zna da se podlo nasmeje i da probudi nešto u čoveku, ali to nije razlog, takve stvari treba da se iskuliraju, a Filip sve to radi iz neke nemoći... Ima lične frustracije, ne znam šta mu se dešava. Ovde je ušao sa hrpom problema, to je trebalo da reši van. Onda leči frustracije na ženama ovde, bivšim curama... Zna i Aleks i Sanji da dobaci, ali nikome kao što Mini radi. Mislim da je to jer je jedinu nju voleo, on ne zna da funkcioniše u tim situacijama, ne zna da se nosi sa svojim emocijama, izgovara katastrofalne reči... Ja sam rekla danas, time ne radi ništa loše Mini, radi loše sebi... - rekla je Paula.
Nema smisla da se tako svađa... I na Minu to loše utiče. Ona to podnese u trenu, ali joj posle bude muka. To nema nikakvog smisla - poručio je Pujas.
Ništa ne može da se meri sa tim šta on izgovara, njegovo ponašanje nema opravdanja... Treba da gledate sebe, ako vidite da vas provociranja dovode do slomova... Neka se sve svede na minimum - dodala je Hublinova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.