AKTUELNO

Počelo je!

Upravo je počela još jedna emisija "Pitanja novinara", koji će i ove večeri obelodaniti sve tajne Bele kuće. Naredno pitanje je postavljeno za Nenada Aleksića:"Kako komentarišeš sve ovo što je Tara navela?"

Foto: TV Pink Printscreen

Očigledno da je ne pozanjem čoveka kojeg Tara opisuje, ja ne znam da sam takav i molim te Tara da prestaneš da me prekidaš. Ja nisma takav, i ona priča sada o mojim lošim stranama, a jedna je ljubomora. Ja nisam ljubomoran u prolazu ali to za Kristijana me je iznerviralo, jer kada je sa mnom ona ni sa jedniom drugim ne može da ima prisniji odnos i svakoj ću do da zamerim. Lepo ste rekli kako bi to svakom muškarcu zasmetalo, ja sam to shvatio kao provokaciju jer zna da mi smeta - rekao je Ša.
Ništa nismo ni ja ni ona pričali, i ja ne znam ako si ljubomoran na mene, šta će biti napolju kada joj neko priđe - rekao je Kristijan.
Ja sam imao razlog da budem ljubomoran, neke detalje koje ona meni zamera ja ne razumem. Ona je meni ztamerila svašta, pa i makarone koje jede Mina sa Teodorom. Ja ovu devojku volim, ali sada pričam neke detalje i žao mi je što ona iznosi sve i Tara i ja samo indentični! Ja ne želim ad ispadnem najgoiri, ne želim da kažem da prema njoj nisma suuper, divan sam ali imam jednu manu a to je ljubomora koju ne mogu da izugim? Ja napolju to nisam imao, ako ikada nađete da sam ja maltretirao devojke obesite me ovde - rekao je Ša.
On sam sebe naziva nasilnikom, a ja sam mu zamerila jer ej ženi naručivao stvari - rekla je Tara.
Ono što je moje, ja sam na to ljubomoran, i ona je meni rekal kako je Čorba rekao da je njegovo srce! J aočekujem od osobe koju volim da me poštuje i ne mogu da budem imun na to da naručuje pesme, mi tada nismo bili zajedno ali smo govorili sve kao da jesmo. Sve je bilo očigleno, i ona meni sama kaže, ljubavi moram da ti kažem da sam naručila pesmu za bivšeg verenika i ja nisam digo frku tad i zamerio sam joj posle dvadeset dana kada je opet naručivala pesme. To je detalj koji mi je u8 glavi i koji me bicka, ali tu mogu da kažem ajde da preterujem ali, jedina moja greška je jer sam ljubomoran a ona mi priča kako je maltretiram. Rekla mi je u krevetu, kada je pitam šta joj je, da je depresivna sama po sebi i muče je stvari neke od spolja, o kojima ne mogu da pričam i ako se ugasim i ne poljubim te ili zagrlim, znaj da sa zakucala u svom sbvetu ali ti nema veze sa mnom nego sa depresijom! Sve je transparentno i sve se vidi, i sada ona odjednom nakon svega ona kaže kako sam ja kriv za sve i za tu depresiju. ja je jesamn udaljavao od nje jer sam bio oženjen, i nisma hteo da se upuštam u taj odnos i borila se poet meseci, a sada kao ja sam loš nakon mesec dana. Meni je šokantno da nakon svega što sam ja uradio ovde, ona spominje neke detalje. Ja sam nju malo mpre pitao, da ako sma ja loš, kako onda izgledaju dobri?
Ja nisam rekla da je on loš rekal sam da nije normalan, on je uvek uz mene i jako je pažljiv kao niko nikada u životu. Ali grli me, i onda krene da zvoca - rekla je Tara.
Ona mi je rekla kako nije navikla na toliko pažnje! Moja greške je ljubomora i aj priznajem - dodao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga