AKTUELNO

Žestoko!

U toku su nominacije, a zadrugari biraju između Sanje Stanković i Filipa Cara, koji su ovonedeljni potrčci Frana Pujasa.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan svima, pa ja nisam provela puno vremena ovde i nemam duže izlaganje. Ova poslednja situacija sa Carem, on je mene ispoštovao a mogao je da me zloupotrebi i da slaže nešto. Nominujem Sanju - rekla je Kristina.
Ja sam pre nominovala Sanju, ali sada je čuvam i šaljem Filipa ali mi smetaju njegove šale koje zbija i rekla sam mu to, ali on nije prestao - rekla je Teodora.
Ja neću da pričam o njihovom odnosu niti ću da dužim, a samo ću da kažem da Sanji stvari koje zameram nisam zaboravila i ja ništa ne zaboravljam, ali svakako imam bolji odnos sa njom i ne sviđa mi se Filipovo ponašanje, ja nominujem Cara - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću komentarisati nih dvoje, što se tiče Sanje u dobrim smo odnosima i nema tu nekog intimiziranja i da pričamo tajne, i korektne smo! Mislim da ovo nije njena najbolja sezona i folirant je, a po Matoru je najgore to izvinjenje i to je najveća fejk stvar. Cara sam pohvalila kako se smirio i pokazao kakav je, postao mi je drag, ali ono juče sa Minom je katastrofa i nemaš prostora u mom životu! Ti si za mene ogavan i gnusan i najgori muškarac kojeg sam upoznala u životu! Ti ne možeš bez Mine, tebe ona boli i nemoćan si pa zato se tako ponašaš, mislim da si ti idiot i budaletina i ti nisi muškarac i da ti treba čaša vode, razmislila bih da li da ti je dam jer ti imaš poriv Minu da ubiješ i od mene ćeš uvek ići u izolaciju, a ti si ovde neko ko je nebitan i nikada nisam čula nekoga da takve reči izgovarao kao ti njoj! Ja nominujem Cara - rekla je Sandra.
Ajde molim te, ona mene stalno provocira i juče me je provocirala. Znate li vi koliko je ona stvari meni uzela i ako nastaviš sa takvim rečima rastaviću te! - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga