AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku su još jedne nominacije u Beloj kući, a zadrugari biraju između Sanje Stanković i Filipa Cara. Sledeća je bila Nadica Zeljković, koja nije prezala od reči koje će izgovoriti.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikog ne diram, dok mene ne dira, pobrkale su se moralne vrednosti - prao se Car.
Ne treba da budeš nasilnik! To njegovo zanimanje, 'ajde, bolesnik, što te boli, hoćeš li sa mnom? Kada si bolestan, prestani više! Popunio si svoj CV sa tim, ovde nisi opravdao ni verbalno, prvi put kada ti je Tomović pokazao zube, išao si kao kod tetka Savete kako da se obraćaš Mini. Treba da uđeš u Crkvenicu, šta da pričam, opet mafijaš, u sigurnoj kući si. Njega ću poslati! Naravno, nije ni ona bolja u bitisanju, ali sama je birala, malo srama nije na odmet, magareća klupa, to je to, nju ću ostaviti, sad je u prvoj klupi - nastavila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja nije opravdala te priče koje je pričala, ona je imala se*sualne odnose metar gde je spavala njena bivša devojka. Sanja sve ono što ovde radiš, radiš ti! - počeo je Lepi Mića.
On bolje nije ni zaslužio, prvo je bio izbačen iz izolacije, šta treba, da mu napravim kolače? - drcnula se Sanja.
To nisi ti Sanja, to je izgubilo smisao i upravo su ove nominacije interesantne, jer nominovani neće da saslušaju nas, nego traže opravdanje. Što se Sanje tiče, ona je sebe samu upropastila, na način na koji njoj odgovara, ali sama je birala svoje simpatije, na kraju je došla do toga da je sama uradila sve stvari, izvinila se Matoroj, to je okej, to je ljudski. Što se tiče Filipa Cara, on je neko ko je ovde išao od sjaja do očaja, on je došao do toga da je u konfliktu sa svima, pogubio se, u pogrešnom je pravcu pronalaženja pravde. Pobednik je onaj ko izađe normalan, a vaše priče i šlageri vi ste favoriti i doktori rijalitija - rekao je Mića i na kraju je odlučio da ostavi Sanju, a nominuje Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga