AKTUELNO

Otvorile sve karte.

Aleksandra Nikolić i Maja Marinković su posle večerašnjeg zbližavanja, sele da popričaju o mladoženji.

Što je meni onda to rekao? - pitala je Maja.
Stvarno ne, nikad u životu on i ja nismo imali ništa. On se druži s mojom sestrom. Nikad ga nisam doživljavala kao muškarca. Do sad - govorila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo se zbližili, previše pažnje, ja sam se u to zaljubila - nastavila je Aleks.
Sve znam - rekla je Maja.
Isti vajb sam osetila s njegove strane. Sprdali smo se Nikola i ja, i ja se zezala tad - rekla je Nikolićeva.
Ja sam izgorela tad, a on je krio to - dodala je Maja.
Mi nismo bili zajedno, stvarno. Kad sam se družila sa njim, svi su imali poštovanja prema meni, sad je drugačije. Sve se to izdešavalo... Ti si prva videla da se on meni sviđa. I dalje imam osećanja, ali nikad neću imati ništa sa njim - pričala je Aleks.
Ti si meni na Igri istine verovala, videla sam to, ali nisi htela da priznaš. Ja njega mnogo volim, uništila sam i njega i mene, napravila sam idiota sa Čorbom. Ja nisam folirant - pričala je Maja.
Zasmetalo mi je što si bila sa Čorbom, i niko ti nije pravio probleme. Ali neko tvoje ponašanje, vređaš mi majku, zašto, kad ti ja nisam ništa - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo ja ću da pređem u drugi krevet, da ne budeš blizu da gledaš. Ne mogu da ga izbacim iz glave. A nisi fer, lažeš da niste imali se*s - rekla je Maja.
On i ja se jesmo poljubili, ali ništa više nije bilo - odgovorila je Aleks.
Rekao mi je da si dobra devojka i ne želi da te povredi. Evo ja ću da zaboravim sve stvari koje su se desile, i da ne postoji netrpeljivost. Ja ti nisam neprijatelj - rekla je Maja.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga