AKTUELNO

Turbulencije ne manjkaju!

U toku je emsiija "Gledanje snimaka" a naredni klip koji su zadrugari pogledali, ticao se razgovora Miljane Kulić i Jovane Ljubisavljević koja je plakala zbog Stefana Karića.

Obe treba da idu kući - rekao je Karić.
Nije ništa toliko strašno što je on njoj rekao, prošle godine - rekao je Janjuš, ali su se Tara i Ša posvađali tokom izlaganja.

Naime, oni su se raspravljali oko poklona koji nisu stigli Simovoj, te je reper sve vreme peckao za bivšeg dečka, nakon čega mu je Simova žestoko uzvratila.

Priznaj da i dalje voliš suprugu! - vikala je Tara.
Evo vam sada ko njoj nije poslao cveće, i zbog čega je nervozna i napeta! Ti voliš bivšeg i priznaj! - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Eto, volim bivšeg! - bila je ironična Tara.
Ja sam uvek bio pizitivan sa njom, meni si bila najbolja - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga, Janjuš je nastavio da komentariše klip koji su pogledali.

Mislim da oni nemaju perspektive, ovo bi još gore bilo da se nastavi - rekao je Janjuš.
Smatram da je nemoguće da je toliko zavolela Stefana za dva meseca. Vidi se da je ovo plakanje, kao na silu. Meni je sve to strano, ja sam iskrena, ali ovoliko glumaca nikada nisam videla. Ja sam nju branila, Jovana je bila ispravna, bilo mi je žao. Sada vidim sve, i ona se ovde nada kao i svi da će da ima što bolji plasman, kako bi pomogla porodici - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam problem sa stvarima gde se u ozbiljnom trenutku kaže da im se ide kući. Da nisi napravila takvu situaciju, ne bi se vama išlo kući. Ovo jako izgleda, kao da smo na robiji, a to nije istina. Ovde sve što radiš sama sebi, to je razlog, i radiš uvek... Imaš opcju da odeš? Pa idi! - rekao je Đedović.
Malo je drama kvin - rekao je voditelj Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana, niko ne može da te odbrani kada sama ne umeš. Ja bih na prsten pukao! - vikao je Đedović.
Ali ja... - počinjala je misica.
Radiš stvari kao Maja Marinković, budi čovek za sebe - rekao je Đedović.
Apsolutno bih se složila sa Markom, njihov cilj i bitisanje ovisi o drugim ljudima. ja da sutra prekinem sa Kenanom ne bih slušala druge -govorila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Jovane žao, ali je i Stefan previše grub u nekim situacijama, žao mi je što imaju ovakav odnos, oni nemaju razloga... - dodala je Mina.

Autor: D.B.

#Zadruga