AKTUELNO

Blam za blamom!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a naredni klip koji su zadrugari imali prilike da vide, pokazivao je Kristinu Spalević i Filipa Cara u krevetu posle žurke.

Te večeri sam bila budna, Car, ona i ja smo jeli njegovu šunku posle se*sa. Stalno me je opominjao da zatvorim vrata - govorila je Miljana.
Kada je meni rekao da ne bi rekao da je bilo samo ljubljenje - rekao je Kristijann.
Pa mislim da je bilo sa strane, moje mišljenje. Tako je izgledalo - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije pevačica, klasičan si saobraćajac, možeš i na pisti da radiš. Dvoje mladih, poteralo, koga briga, bilo je. Niko te nije terao puškom, ja volim da vidim ovakve teme, ali da si mu ga dala po onome... - rekla je Matora.
Jedi go*na - rekla je Kristina.
Neću da zalazim u detalje, ali opet, ovako izgleda šta si uradila i ostavila sebi pečat. Pogrešila jesi, svi ćete gledati kroz to - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Taj deo sobe i ta dva kreveta uvek imaju prođu. Nema potrebe meni da se breca. Plakanjem ništa nećeš da postigneš, ustaneš kažeš kako je bilo. Ovde devojke nisu normalne - rekla je Nataša.
Od kako je došla, ukazala je poštovanje prema meni, ispratila je moj život. Krenuli smo da se družimo, pokazala je da joj se dopadam. Ona se posle ispovedala nekima da joj se dopadam, i onda sam skontao da na žurki ja sam poželjan muškarac, i moderna devojka koja želi sve i odmah. Ja takve devojke podržavam, idu gde mogu. S takvim devojkama nemam iskustva u ta+om smislu, ne bih da pređem s konja na magarca - pričao je Čorba.
Kažu sprema kiflice, nemoj da se sekiraš, dobra si - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je tačno bilo? - pitao je Milan Kristinu.
Nismo imali se*s, nisam ga pipnula rukama. Mene je sramota - rekla je Kristina.
Sam sebi sam, šta. Beži drugi put ako nemam devojku, a pijan sam. Nije bilo se*sa, ljubila me u vrat, ne znam šta je radila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga