AKTUELNO

Htela je da izazove povratnu reakciju.

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a naredni klip koji su zadrugari imali prilike da vide, pokazivao je ples Aleksandre Nikolić i Milana Jankovića Čorbe na žurki, kada je on pitao šta želi konkretno od njega, a onda i upadanje Kristine Spalević.

Druže, Čorba mi ne prepričao nešto, ali ni upola ovako. Drago mi je što ih Čorba nije je*o, jer posle on bude kriv. Nije samo inat, već je i želja da se ispolje, traže potvrdu od zadrugara. Koga bre zaje*avate? - rekla je Matora.
Što se tiče ove Zadruge, ja sam kao muškarac moralniji od devedeset posto ljudi. Mene je samo zabolelo da sam posle tri dana poljubio sa njom, i posle ispao katastrofa. Prosto sebe ne smatram da sam ja nekoga povredio za tri dana ljubljenja i grljenja. Ovo se neće više ponoviti ni desiti. Nisam nikad video te stvari. Evo Rialda i Kenan su par koji se nije razdvojio - govorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Složila bih se, ali nisam htela da uvredim Aleks. Čim se padne u senku, ona krenula da cveta jer je počela da dobija pozitivna pitanja zbpg Janjuša. Tera inat, ako stoji pored Čorbe da Janjuš to vidi, ali on nije imao slušalice pa da čuje šta se priča. Tebi se ili prije*alo ili ti se dopaducka jedan, drugi, trei. Nek sam ja najgora, ali ti si kadruša - rekla je Sandra.
Neukusno, i da, teranje inata, a sebe kanale. Još je Čorba taj koji neće da igra sa njom. Ja nikad tako ne prilazim muškarcu. Mene je sramota tuđe sramote - dodala je Ana.
Ana je za tri dana izgubila ozbiljan pedigre, a sve zbog jedne noći. Ovo što ti radiš, nikome ne priliči. S kim si takav si, s kim staneš, dobiješ etiketu. Ti u jednom danu si zljubljena u Janjuša, Čorba t se sviđa od prvog dana, a onda patiš za Janjušem. Na kraju uđeš u svađu sa sobom. Ovo je najveći moralni odron devojaka u istoriji rijalitija - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada gledam neke ovakve stvari, ja nisam takva u suštini. Ne znam da li sam ikada uradila tako nešto do sad. Ja sam se vezala za njega, provodila sam vreme, utripovala sam da će stvarno biti nešto. Zaljubila sam se njega, bio mi je centar sveta ovde, i bio mi je prijatelj sve vreme.A u glavi sam mislila da ja imam tu povratnu informaciju, bili smo prisni, držali smo se za ruke, grlili se - govorila je Aleks.
Meni je žao našeg drugarskog odnosa - rekao je Janjuš.
Htela sam da izazovem njegovu reakiju, da vidim je l' će nešto da mi kaže - rekla je Aleks.
Ovde je najbitniji kadar, to je bitno. Je*eš Janjuša, ti zbog sebe moraš da budeš normalna - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li želiš da Maja bude mlada? - pitala je Aleks.
Ja ne želim da budem ni sa kim - rekao je Janjuš.

U međuvremenu se potkačili Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, pa je on ustao i počeo da viče na nju.

Ovo je najveće smeće od svih ovde, završi sa mnom, nemoj da mi se obraćaš od ovog trenutka - rekao je Janjuš za Maju.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga