AKTUELNO

Sve zbog straha da ne ispadne slabić u očima drugih.

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a naredni klip koji su zadrugari imali prilike da vide, prikazao se dijalog između Paule Hublin i Filipa Cara, kada mu je ona pridikovala za Kristinu Spalević.

Njemu ona sad ispira mozak - rekao je Kristijan.
Ja ne želim imati više konflikata, a ona situacija prma ženama, je tačna. A na i ja smo imali neki dogovor. Govori da nisam pi*ka i da se ne povučem- rekao je Car.
On je rekao da in kad izađe, reći će mu da je pi*ka, a ja sam mu rekla da je došao ovde da bude pametan i mudar, da se ne mangupira. Ja ne zakuvavam ništa - dodala je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što se previše pravio muško, onda je ostavio sumnju u sve. Tako i kod nje, da je on imao nešto više sa Kristinom - ubacio se Kristijan.
Vidim da je Paula Cara malo iskompleksirala. Ona nije loša, ali ti treba sam sebi da kažeš da te to ne interesuje. Ti si krenuo kao da vraćaš nešto, da ispraviš. Ni zadnja dva meseca ne treba ispravljati. Tad treba biti još veća pi*ka. Kada sam video ono veče kakav si da naš odnos nije dobar, ja im kažem da te sklone - govorio je Janjuš.
Ne mogu dvadeset ljudi na kičmi da nosim. Tebi ništa nisam rekao, ja kad se svađam sa Sanjom, rekao si mi da nisam normalan - vikao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio si top, od kad si počeo sa Tomovićem da se družiš, pokupio si mnogo stvari. On je jedan, ne može ga niko iskopirati - dodao je Janjuš.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga