AKTUELNO

Nova rasprava!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca", pročitano je za Jovanu Ljubisavljević:"Kako si se osećala kada je Stefan rekao da je sa tobom da bi pokazao ko si ti i kakva si?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisma očekivala takvu neku stvar i nisma želele da je čujem, i posle mi je objasnio kako je rekao u afektu i on kada se iznervira od tada samo se okrene i ode, i ne treba taj gledalac da se brine i mi smo svi različiti i ja sam mu rekla da me je zabolelo to! Sve je rešeno - rekla je Jovana.
Stefan se izvinio njoj, i daio joj je do znanja da je pogrešio, a ona je oprostila. Kod njih dolazi do teških reči za sitnicu, ili se vole ili se uopšte ne vole jer planu u sekundi - rekao je Mića.
Meni je drago da je ovakvo pitanje za mene, i ja nisma dobija pozitivna pitanja i sada se vidi koliko sam jak psihički i da mi daju podršku da budem jak i hvala im na tome, ako i ljudima koji pišu za mene i nju sve pozitivno. Juče sam joj zamerio kada je ustala da me odbrani zbog nekih mojih reči, stala je na moju stranu a onda je rekla kako joj to odzvanja u glavi i zgazila na sve - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih samo ako smema da kaže, samo da znate kada je ljubav u pitanju ja idem protiv Cice i ja ne idem protiv Nataše i smetaju mi ta pitanja a nisma rekla - ubacila se sandra.
Ja ti verujem kao i mnogi, ali si ovim postala još gora prema meni, jer sada je moglo da ispadne da ja nešto pravim, a lagala si da ti ne smeta - rekao je Anđelo.
Što se tiče Jovane, nijedna ljutnja ne sme da dozvoli da se tako ponašaš prema svojoj devojci, prema meni možeš ali prema njoj ne i to nisi smeo da dozvoliš. Znam kako joj je jer sam ja imala takvog, a ona ide po tvojim pravilima i jako je supstila gard - dodala je Sandra.
Ja ne želim da pričam o nekim stvarima, a napolju će znatio sve detalje iz mog života i ja sam pričala sa Čorbom, ali sa Stefanom ništa nisam pričala jer nije ni on meni. Ja sa Čorbom ništa nisma imala, a on se jadao Nataši a ona je bila zaljubljena u njega i moje je sada problem, a njegovo nije! A meni se Čorba nije svideo - rekla je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako nije? Bili ste prisniji i sve je prikazano u klipovima - rekao je Kristijan.
Ona i ja nismo bili prisni, mi smo bili samo par puta zagrljeni kada sam je tešio,a ona se meni jadala i neke stvari pričala kada joj je bilo teško - rekao je Čorba.
Jovana nije htela da bude sa tobom, a ti si ispao sada loš i ponašaš se kao muška svinja - rekao je Brendon.
Ti si virtuelni lik, ti ne postojiš i na kraju dana voziš bicikl. Ti ne postojiš, ti si jedan ćelavac i nemaš svoj identitet - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga