AKTUELNO

Žestok start!

Noć za nama protekla je i te kako burno, a ovog popodneva, emisija "Pitanja gledalaca" nastaviće se u istom ritmu. Voditelj Milan Milošević je upravo je došao na imanje, a u narednih nekoliko sati, potrudiće se da sva ona najzanimljivija pitanja, koja je postavljao milionski auditorijum, pročita stanarima velelepnog imanja. Prvo pitanje bilo je za Nadicu Zeljković.

"Nadice zameraš što je Jovani ispala reč k, a tvoja ćerka psuje kao kočijaš?" - glasilo je pitanje.

Neka psuje, ja ni od nje ni od mog detata to nisam očekivala. Ja to ne čujem niti me interesuje, a njoj sam zamerila jer je bila u društvu starijih, i rekla je to Mići. To se ne očekuje, ja sam samo rekla - rekla je Nadica.
Ona je pokušala da me ponizi kako sam ja opsovala, a ja sam to rekla Maji Markovič, ona je samo htela da me nekako unizi, jer sam ja rekla da ne razgovaram o k ni napolju, ni ovde - dodala je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo rekla da se ona zaprepastila što su ove na ostrvu pričali o k, a ona psuje- dodala je Zeljkovićeva.
Ja sam davno rekao da me razočarala, ona kakva je i kako je vaspitana, njoj to ne treba da se dešava. Ja to svrstavam u uličarku, kada žena kaže da je boli k. Ne može ni du*e, ako je odgajana. Ona zbog odgoja, svega i kako je baždarena, ne treba ni slučajno da joj to dođe na pamet, i zato nas iznenađuje i razočarava. Ispada ružno da sofisticirana i baždarena devojka kaže tako nešto - ubacio se Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde je reč ku*ac kao dobar dan. Ja smatram da sam vaspitana, a ovde to ne zavisi kakav si ti. Ovde svi psuju, i govore da ih boli i ostalo. Marko i ja smo baš pričali o Kiji, ami sada od Jovane pravimo, iako je vaspitanma i to, ali da se pravi bauk, da se ostrvi, ja ne razumem, kao da ljudi prvi put čuju - rekla je Rialda.
Samo da ja ne krenem da pričam ko je kakav - dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

I najveći akademici psuju, to je apsolutna glupost - rekao je Đedović.
Što se tiče ove žene, ona bi prvo trebala da gleda sebe i njenu ćerku, jer mi je muka više kada Jovani zamera sve... Ja nikada nisam izgovorila rečenicu da me boli k, ali kažem baš me briga ili slilno, to je normalno...- govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada neću dozvoliti da je neko gazi! - dodao je Karić.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga