AKTUELNO

Nova tema u cik zore!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je pročitano za Kristijana Golubovića: "Kako komentarišeš Paulu, koja za sav nemoral i svo zlo okrivljuje svog oca za kojeg je pričala da joj je uzor a sada joj je za sve kriva?".

Ja sam rekla da takve situacije utiču na vaspitanje deteta. Meni situacije ovde nisu nenormalne, na primet Tara i Ša, Maja i Janjuš ja to ne komentarišem jer meni to nije ništa novo i moj tata nije kriv za moje postupke, a ja sam samo rekla da niko ne može tako da odgaja dete, jer reči ne pomažu nego dela svojih roditelja i tako se grade. Ja sam u petnaest godina sama otišla na terapije, kako bi se sredila ali posledice su ostale i ja stojim iza svojih grešaka. ja nikada neću reći kakva mi je situacija bila, i Đedoviću sam govorila neke stvari u besu - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je rekla kako se on javno odrekao nje, i ona je tako to saznala pred milionima! Ona je bipolarna, jer menja raspoloženja i to opravdava njene postupke, ali to što kaže za oca pa porekne i kada kaže da je loša, ali da priznaje i to je kao da ubiješ i priznaš i sve je okej! - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kažem da nije tako, jer neko ne možeda oide na par godina pa da se vrati i ja imam pravo da kažem šta hoću - dodala je Paula.
Njoj je otac zlostavljao, i sestra joj pije lekove zbog svega to nam je ona pričala i zato imaju posledice - rekao je Đedović.
Ovakvi ljudi nečime moraju da opravdaju svoje postupke! Ili drugim rečima, ona kao je zla ali iskrena, to vam je čega se pametan stidi budala se ponosi! Ti ništa ne znaš a misliš da znaš, a ja znam mnogo više i sada se pravdamo kako nismo lake ribe i mlada si a i neiskusna i nikad ne bi trebala ništa loše da kažeš oci i za njega jer ga povređiješ kao ćerka i on onda u besu kaže svašta i ako te je loše odgajao, ne bi trebala i ti takva da budeš - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo rekla da su imali problema i da deca iz takvih brakova neke stvari ne shvataju loše toliko - rekla je Paula.
Ima i dece bez roditelja, pa su jako lepo organizovali život i jako su uspešni - rekla je Rialda.

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga